Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rusza nagonka na Owsiaka

Polecane posty

Gość gość

Zbliża się finał Wielkiej Orkiestry, oczywiście małymi krokami. Zauważyliście, od paru dni tylko ciągle złe artykuły o Owsiaku. To że upada jego mit, że był wtyczką PRL, a dziś że odebrał łóżka z kardiologi bo były używane niezgodnie z przeznaczeniem (miały być używane na oddziale geriatrycznym a nie były i już Wielka AFERA ). Mam wrażenie, że to kolejny krok aby zniszczyć orkiestrę a wpisuje się to w program Depopulacji ludności. Wszyscy, zwłaszcza emeryci mają zdechnać przed terminem. Nie będzie żadnej gospodarki, żadnej darmowej służby zdrowia. Przeżyje tylko garstka milionerów.

Gość gość
Nie wiem czy to nagonka.Ale wiem jedno że juz nie dam żadnej złotówki za takie zachowanie tego faceta.Rządzi się jak żyd po pustym sklepie.Co to ma znaczyć?! Kasę bierze jak minister, pytam za co?! Moja rodzina jest podobnego zdania.

Gość gość
ten tzwel bogaci sie na dobroci ludzi :o upycha sobie kieszenie pieniędzmi i badzo duży podatek sobie do kieszeni bierze a ludzie bogacą dziada z własnych pieniedzy :o jak chcecie tak pomagać biednym dzieciom to zobaczcie ile w gazetach rodziców sie ogłasza chorych dzieci i wpłaćcie im na konto, będziecie mieli pewność że pieniądze dotarły do nich a nie do pośredników. w sumie to lepiej dać kase fundacji niż temu tzwelowi ale Pl to ciemnogród. każdy wierzy że on z dobrego serduszka tą orkiestre prowadzi

Gość rozwódkaaaa
w porównaniu z politykami to Owsiak bieduje. Faktycznie nagonkę zrobili.

Gość gość
Jerzy Owsiak jest częścią medialno-politycznego układu i będzie promowany tak długo, jak długo ten układ będzie trwał.Mój wielki szacunek zyskują osoby takie, jak choćby Anna Dymna, którą kilkakrotnie próbowano wciągać w różne polityczne inicjatywyOwsiak zrobił przez te wszystkie lata z WOŚP istny cyrk, którego koszty stają się absurdalne. Godziny telewizyjnych transmisji, przeloty samolotami (tym razem w eskorcie F-16), tysiące ludzi do obsługi koncertów, którzy przecież nie pracują darmo

Gość gość
W fundacji WOŚP pracuje natomiast jego żona, zatrudniona na etacie jako dyrektor do spraw medycznych. Prowadzi też rodzinną firmę Mrówka Cała, produkującą programy dla TV. Na stronie fundacji można przeczytać, że w WOŚP zarabia ona tyle, „ile dwa przeciętne wynagrodzenia miesięczne”. Sam Owsiak, poza działalnością producencką, organizuje we własnej firmie Złoty Melon szkolenia z zakresu pomocy medycznej. Prowadzi imprezy integracyjne na zlecenie różnych firm. Sprzedaje gadżety, wydaje płyty DVD. Obie firmy państwa Owsiaków bazują na legendzie „orkiestrowej” fundacji i mają z nią biznesowe powiązania. Złoty Melon został wydzielony z WOŚP do celów gospodarczych. Mrówka Cała bierze udział, siłami swoich pracowników, w obsłudze Orkiestry. Sprawozdania finansowe WOŚP bez problemu można znaleźć w Internecie. Natomiast sprawozdań Złotego Melona brak.

Gość gość
Owsiak na początku kariery w wośp mówił że będzie pobierał 1% od zebranej kwoty państwo pobiera od nas kasę dla szpitali i jeszcze 2 raz dla Owsiaka

Gość gość
MASON ŻYD

Gość Jakie to dziwne
Wreszcie ludziom otwierają się oczy! Od dawna to mówiłam.Lepiej dać kasę fudacjom niż WOŚP Owsiak zbija nie złą kasę - naiwni płacą,a ten raz w roku z tego robi niezłe przedstawienie niczym CYRK! Ludzie obudzcie się i zacznijcie myśleć logicznie.Ja NIGDY nie daję na to kasy.Wspomagam fundacje POMAGAM i inne chore osoby..

Ja tam parę groszy daję nie zbiedniejemy przez to a wszystkie moje dzieci słuch miały badane sprzętem z orkiestry a co mi tam :D córka w inkubatorze musiała leżeć inkubator też był z orkiestry ...

Gość gość
w Gazecie Wyborczej można przeczytać o finansowaniu PiS-u, więc Wolacy muszą znaleźć sobie temat by zagłuszyć , działalność SKOK-ów

Gość gość
pewno o.Rydzyk znów nie może wytrzymać, że nie dają jemu tylko Owsiakowi i zaczyna siać zamęt w radiu co ma ryja

Gość gość
I dobrze tak temu POwskiemu oszustowi.

Gość gość
gość 2013.11.09 "Nie wiem czy to nagonka.Ale wiem jedno że juz nie dam żadnej złotówki za takie zachowanie tego faceta.Rządzi się jak żyd po pustym sklepie.Co to ma znaczyć?! Kasę bierze jak minister, pytam za co?! Moja rodzina jest podobnego zdania. " Tak zastanow się człowieku co Ty potrafisz???-napisac tylko pare bredni ,ze az plakac się chce-nie znam Owsiaka -tylko przyglądam się z boku jego działalności-szanuje go za to ze ten człowiek cos potrafi zrobić dobrego-owsziem pewnie z tego zyje to chyba normalne-nie wiem czemu tak mu zazdrościcie ze potrafil cos z niczego....