Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak sobie myśle że niscy ludzie nie są atrakcyjni bez względu na płeć

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście po przekroczeniu pewnego wzrostu ci za wysocy tez stają się paskudni, mają wtedy wielkie nosy, przerośniete żuchwy, mutanty, kobiety stają się babochłopami. Najlepszy wzrost u kobiety to 170-178cm u faceta 185-205

Gość gość
prawdziwy facet zaczyna się od 195 cm

Gość gość
lepiej tyle nie myśl, bo kiepsko ci to wychodzi

Gość Hkgdth
A ja sie nie zgodze mam niecale 160 a na brak powodzenia nie narzekam wrecz przeciwnie:-) male jest piekne:-P

Gość gość
spójrzcie na takie ''gwiazdy'' jak Jennifer Lopez czy Shakira, w telewizji czy w czasopismach fajnei wyglądają ale juz na normalnych fotkach czy w realnym zyciu beznadziejnie. Krótkie nozki kaczorka, rączki jak u przedszkolaka, to wyglada komicznie. Kurd**el z wielkimi cycami albo kurd**elka deska, to taka sama porazka jak tyczka 180cm bez piersi.

Gość gość
gość - pewnie jesteś niska/niski, spoko rozumiem, tez jestem niska, mam 165 Hkgdth - nie interesuje mnie kto i ilu facetow na ciebie leci, mówie obiektywnie że wysocy są zwykle bardziej atrakcyjni, obojętnie czy kobieta czy facet.

Gość gość
małe kobietki to jeszcze ujdzie założy szpile i jest dobrze ale niski facet to taki wypierdek mamuta

Gość Hkgdth
Ty jakis uprzedzony jestes hehe.

Gość gość
Nie jestem on tylko ona, dlaczego sie denerwujesz?

Gość Hkgdth
:-) nie zamierzalam sie chwalic... No moze troszeczke czasem trzeba polechtac swoje ego. Moze wg ciebie wysocy obiektywnie sa bardziej atrakcyjni jak dla mnie obiektywnie wcale tak nie jest. Niski facet yez moze byc atrakcyjny podobnie jak niewysoka kobieta. Wazne tylko zeby wdzystko mieli na miejscu i proporcjonalne:-P

Och, straszne. Nie jestem uznawana za atrakcyjną przez jakiegoś gościa na forum bo brakuje mi 8cm. Ch*j z tym, że mogę mieć wyskubane do zera brwi, platynowe włosy, być spalona na solarze i mieć obwisły brzuch, ale jak będę miała 170 to będę atrakcyjna. Idę się wieszać.

Gość gość
mężczyźni tacy niscy są paskudni, nie wyrośnięci jak chłystki nawet jak mają zachowane proporcje to i tak są kurduplami może być najpiękniejszy ale wolę wysokich facetów

Gość gość
nie wieszaj się kobieta niska potrafi zabłysnąc są wysokie szpile

Gość Hkgdth
Nie denerwuje sie tylko smieje i przepraszam za pomylke:-) moim zdaniem qszystko jest kwestia gustu. Jednym podoba sie male puszyste i zezowate innym wysokie szczuple. A ze telewizja narzuca nam jakies tam swoje kanony piekna? Bardzo trzeba byc ograniczonym zeby sie tym sugerowac. I absolutnie nie byl to przytyk w Twoim kierunku. Tak dla wyjasnienia.

Gość gość
to se myśl, kogo to obchodzi

Gość gość
małe jest piękne duże jest duże

Gość gość
No to ojciec mojej dziewczyny musi w oczach kobiet byc superciachem..... 213 o wadze nie bede wspominal - mam wkleic jego fote ?

Gość Hkgdth
Moorland to podobnie jak ja:-) i zupelnie mi wspaniale z ta moja niskoscia:-P

"nie wieszaj się kobieta niska potrafi zabłysnąc są wysokie szpile" Ale to będzie oszustwo, moje życie jest skończone😭 Zadowolona? Zrujnowałaś mi wszystko!

Gość gość
kobiety myślą, że im większy tym lepszy co nie ma przełożenia w życiu ale niech im będzie

Gość abcwomen
moj ostatni facet mial 160 cm do tego to jest azjata , z ciala wyglada super ale twarz sie postarzala .... ps to prawda ze '' male to wredne ''

Gość w rzeczy samej to ja
Nie piszcie głupot , że 165 cm to niski wzrost :D Ja mam 167 cm i jestem zdecydowanie wysoka, na obcasach to już w ogóle, 165 cm to na pewno nie jest niski wzrost. Niski jest tak do 158 - 159 cm,

Gość gość
prawdziwy męski mężczyzna zaczyna się od 200 cm

taaak gosc, palnij sie w leb:)

Gość gość
Tak zupelnie z ciekawosci: jakie sa benefity wysokiego wzrostu oprocz podniecania sie plytkich ludzi? Wyzszi ludzie wiecej waza, przez to wiecej jedza, zajmuja wiecej miejsca, ich odziez jest drozsza i cala masa innych minusow. Plusem jest ze moga wycierac kurze na szafie bez podstawiania krzesla, moga probowac sie zalapac jako siatkarze badz koszykarze i....nic nie przychodzi mi do glowy. Durne instynkty robia z ta rasa co chca, oni i tak sa za glupi, zeby zauwazyc, ze to wylacznie ich zwierzeca natura. Smutne. Sredni ludzki wzrost ciagle idzie w gore przez to, ale Ziemia to nie kondom, nie rozciagnie sie. Czy ktokolwiek zastanowil sie co stanie sie za, zalozmy, 20 pokolen? Powiedzmy, ze prognozy nie sa optymistyczne. Najwyzej dolaczymy do 99% gatunkow, ktore chodzily po tym swiecie. Good f****n' riddance.

gosc musze to zanegować :D "Wyzszi ludzie wiecej waza, przez to wiecej jedza, zajmuja wiecej miejsca, ich odziez jest drozsza i cala masa innych minusow. " Ważę mało, jem akurat dużo ale to na pewno nie wina wzrostu:D, zajjmuję mało miejsca, a co do odzieży to cennik jest taki sam w pzypadku np. butów 36 i 38 :)

Gość gość
gość - ludzie nie bedą rosnąc bez konca, natura nie jest glupia. Są mutanty, ktore mają po 2,5metra ale to rzadkosc. Tacy b.wysocy konczą się na 210-215cm, w NBA wiekszosc ma ok 200-215. W sumie lepiej byc wysokim niz malym