Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obgryzanie paznokci jak sobie z tym radzić

Polecane posty

Gość gość

Odkąd tylko pamietam zawsze obgryzalam paznokcie. Nie do krwi jak niektórzy ale dość mocno. Przestałam kilka lat temu jakoś pól roku przed ślubem bo chciałam sobie piękne tipsy zrobic a wiadomo na ogryzkach ni sa takie ładne. No i okazało sie ze wyhodowalam swoje własne piękne. Nie obgryzalam przez następne 1,5 roku dopóki nie urodziłam córki. I nie wiem co sie wtedy stało. Czy to stres czy moze za dużo wolnego czasu w domu :D ale niestety zaczęłam znowu. Wie ktoś jak przestać? Ale tak skutecznie? Dodam ze żadne lakiery itp nie działają na mnie

Gość gość
potrzeba duzo zaparcia zeby przestac obgryzac, to nalog jak kazdy inny popatrz sobie na paznokcie zarazone grzybica na google images moze ci sie odechce albo zaloz zele, nie bedziesz miala jak ich obgryzac bo beda za twarde no i z czasem sie odzwyczaisz

Gość gość
mi pomogły tipsy

Gość gość
mi olejowanie, ogladalam jakim przyrostem chwala sie dziewczyny na wizazu i teraz juz nie wyobrazam sobie obgryzania paznokci (a obgryzalam od podstawowki do jakos 2 liceum)

Gość gość
Olejowanie? A co to takiego:D

Gość gość
Wycieraj pupke bez papieru toaletowego, powinno to odstraszyc twoje zombki od pazurow:-)

Gość gość
Zombki ahahahahaha