Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt nie słucha Disco Polo a jednak miliony wyswietleń bez żadnej prom

Polecane posty

Gość gość

jak to jest

Gość gość
Ja pamietam zeszłego Sylwestra jak w Wawie zagrali tuż przed 00 00 Ona Tańczy Dla Mnie. Wszyscy się świetnie bawili spiewali i tańczyli a na 2 dzień nikt by się do tego nie przyznał tylko że tam było 200000 ludzi :) Polacy sa dziwni wolą piosenki po angielsku bo sa Qul chociaz nawet nie wiedza o czym jest tekst.

Gość gość
ja lubie bawic sie przy disco polo nie oznaczato ze jetsem debilem

Gość gość
nienawidzę disco polo, nie bawię się przy nim, nie słucham go. a w warszafce same wieśniaki nic dziwnego że się im podoba

Gość gość
ja lubie Disco Polo a nienawidze Realu Madryt

Gość gość
no w zeszłym roku miałem podpisać z nimi kontrakt ale zabrakło im jakies 10 m$

Gość gość
ja słucham

gość no w zeszłym roku miałem podpisać z nimi kontrakt ale zabrakło im jakies 10 m$ ___ Tak, zabrakło im 10 mln dolarów, ale 91 mln euro na Bale'a już mieli :D Zresztą nie fantazjuj, wiedziałabym, że Real chciałby Polaka u siebie ;)

Gość gość
Fanka tylko jak coś to ty nie jesteś polką. Chcesz zniszczyć białą rase, więc te określenie swojej osoby sobie odpuść.

1. Bycie Polką nie wyklucza sympatii do innych ras. 2. Nienawiść do innych ras cech**e rasistów, nie Polaków(chyba, że nie ma już różnicy pomiędzy jednymi, a drugimi) 3. Jak coś to ja nawet w tym temacie nie napisałam, że jestem Polką, więc naucz się czytać ze zrozumieniem :D

Gość gość
no i co kupili tego typa za tyle kasy i strzelił 3 bramki porażka totalna :O trzebabyło mnie brać

Gość gość
Rzygam tobą pseudopolko

Gość gość
co ty wiesz o piłce do naszej kadry trafiają teraz ludzie z 10 ligii !!! Adam nas poprowadzi po zwycięstwo !

Gość gość
aktualny trener realu to Carlo Ancelotti dla twojej widomości

Gość gość
Hiszpania jest na 2 miejscu a Real na 3

Gość gość
Na pierwszym miejsu są Niemcy a przed realem są Bayern i Barca

No nie wiem, Niemcy są w rankingu FIFA za Hiszpanią, a Hiszpanie to mistrzowie Europy i Świata. Niemcy w 2008 przegrali z nimi w finale, a w 2010 w 1/2 finału. Z Bayernem i Barcą się zgodzę, bo jak na razie są lepsi od Realu, ale biorąc pod uwagę wszystkie lata, to Real jest najlepszy w Europie - 9 pucharów :)

Gość gość
tańczyć po pijaku z braku laku to rozumiem. ale ciężko sie słucha disco polo.. bo co tam słuchać? tekst dający do myslenia? nie bardzo. warstwa dzwiękowa? też bogato sie nie prezentuje. akurat ona tańczy dla mnie jest lepiej zbudowana niż przeciętne disco polo, wiadomo że nawet z dziadostwa się da coś wyciosać jak ktoś sie natrudzi. a z tańcem to też takie to naciągane, n obo jak tańczyć do tak prostego rytmu? mozna się tylko w tę i w tamtą kiwać po pijaku.. i nikt mi nie wmówi, że nasze disco polo jest super, bo słysze i moge sobie porównać choćby z muzyką latino.. rozumie, że fajnie swoje reklamować, ale jeśli jakiś produkt jest kiepski to po co na siłe go eksponować, po co mam jezdzić polonezem, jeśli mogę wybrać lepszy samochód...

Gość gość
ranking FIFA reaguje w zwolnionym tempie na to co się dziej w piłce bukmacherka daje pierwsze miejsce Niemcą, chelsea i PSG mogą minąc niebawem Real

Z reprezentacjami zobaczymy co będzie na mundialu, czy znowu Niemiec ktoś nie wykopie. Naprawdę tekst ze spóźnionym rankingiem Fifa mnie rozwalił :D A teraz kończmy już dyskusję na temat piłki i nie kradnijmy tematu ;)

Gość gość
nie wszędzie ludzie maja słuch jak latynosi:P

Gość gość
ja nie znam