Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brillantman

Nikt nie chce ze mną rozmawiać

Polecane posty

Gość brillantman

Myślę, że powodem jest zbyt wolny układ, tzn. wolno myślę, długo się zastanawiam na doborem trafnych słów i sformułowań. Uwielbiam do wszystkiego doczepiać filozofię. Mówię powoli i często wyciągam dla wielu oczywiste wnioski. Dopiero po dłuższych rozważaniach robi się ciekawiej. Na początku jednak zanudzam i zamulam. A moi koledzy nawijają, co chwila zmieniają tematy i nie jest wstanie zebrać myśli i nadążyć za ich tokiem myślowym.

Gość brillantman
Przy kolegach nie rozważam, nie wypowiadam się dłużej, ponieważ momentalnie wypełniają przerwy, w których zbieram kolejne myśli i w ten sposób wszystko psują i nie mogę dalej kontynuować, bo już dopowiedzieli wszystko za mnie. :-(

Gość gość
przesadzasz kilka topów dzis załozyłes jak szukasz dziewczyny to chyba nie tu

Gość brillantman
Na rozważani mam czasu przy siostrze. One mnie słucha (lub udaje, że słucha). Jednak po jej mowie ciała wiedzę, że jest znudzona moim monologiem.

Gość gość
wyjdz z domu jutro swieto na marszu niepodległosci bedziesz podrywac kobietki z flagami dobranoc

Gość gość
Nic nie tracisz :D gdybyś wiedział co o tobie tak na prawdę myślą to nie miałabyś żadnych takich przemyśleń.

Gość gość
Nic nie tracisz gdybyś wiedział co o tobie tak na prawdę myślą to nie miałbyś żadnych takich przemyśleń.