Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze niemowlaki umieja same soba sie zajac

Polecane posty

Gość gość

Mam tu na mysli 7-8miesieczne dzieci. Czy jak cos robicie w kuchni czy gdziekolwiek to wasze dzieci poleza lub posiedza same i zajma sie np. Zabawka. Bo ja mam niestety problem z synkiem i praktycznie nic nie moge zrobic gdyz on po 3-5 minutach zaczyna sie nudzic wszystkim i drzec w nieboglosy. I niestety musze go wziac na rece. Probowalam juz wszystkiego ale nic nie pomaga. Martwie sie ze juz zawsze bede gousiala nosic na rekach i sie przyzwyczai do tego i bedzie corax gorzej.

Gość gość
moja ma 8 miesięcy i do tej pory potrafiła sama sie bawić, raczkowala, zaglądał a w każdy kąt albo przyglądała sie co robię. od ok tygodnia jest już gorzej bo domaga sie żeby sie z nią bawić, pokazać coś nowego itd ale to pewnie dlatego że zna już każdy kąt na pamięć. zajrzała wszędzie gdzie mogła a teraz chce coś nowego bo np jak jestem u znajomej i ja puszczę na podłogę to potrafi nawet 2godziny sama raczkowac i wszystko oglądać, wspinać sie itd.

Gość gość
Moj syn tez taki byl. Sam dlugo sie soba nie zajal. Wiecznie chcial na rekach. Zmienilo to sie jak zaczal chodzic. Wtedy wrecz uciekal