Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wygląd nic nie daje trzeba mieć gadane

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie powiem że wiele dziewczyn mówi że jestem przystojny ale też strasznie aspołeczny i nikt się z takim związać nie chce na dłuższą metę, niedawno postanowiłem z tym walczyć namówiłem kolege ze studiów przystojnego babiarza z blond włosami i bródką który ukończył liceum salezjanskie wcześniej aby zostać wolontariuszami na kilka dni zbierając kasę dla biednych dzieci w sklepach w ramach akcji społecznej Efekty? Pierwszego dnia oczywiście się trochę przestraszyłem jak zawsze obcych ludzi prosiłem naśmiale p ludzi o to aby wrzucali pieniądze na szczytny cel mało się uśmiechając przy tym zebrałem zaledwie 52zł podczas gdy mój kolega stosując uwodzicielski uśmiech i maślane oczy zebrał 370zł!!! Następnego dnia zbiórki wypiłem 2 piwka przełamałem wstyd zacząłem stosować jego technikę z niemal wyłączonymi nerwami jak mantrę powtarzałem tak jak on na co zbierane są pieniądze uśmiechałem się do ludzi starałem się być miły i życzliwy i efekty przysły bardzo dobre uzbierałem aż 375zł, a on oczywiście więcej bo on robił to na pełnym luzie i miał 420zł. Po tych doświadczeniach uświadomiłem sobie że wygląd nie ma większego znaczenia liczy się zachowanie czyli gadka życzliwość uśmieszki i czasami maślaki w oczach i od razu jest efekt tak sano jest dziewczynamu. Miałem kilka tyg. pózniej że już dobrze pijani piliśmy ostatnie piwko na ławczce przed sklepem z 2 znajomnymi i nagle podjeżdza policja dokumenciki i była policjantka i zastosowałem taktykę koleżki czy kulturalba rozmowa łagodny ton głosu lekkie uśmieszki w czasie wypowiedzi maślaki w oczach a także tzw. błagalne uśmieszki i wiecie co? Nie dostaliśmy mandatów naprawdę niespodziewałem się że dobra gatka może aż w życiu pomagać;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować