Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurka Zosi

czy wierzyć facetowi w ilość jego seks partnerek

Polecane posty

Gość laurka Zosi

gdyby to był jakiś lovelas a la Depp, to bym uwierzyła. ale to jest naprawdę zwykły chłopak z sąsiedztwa. ani przystojniak, ani brzydal. taki przeciętny. i to mnie w nim urzekło. mogłabym z nim być w zwiazku, bo jest naprawdę fajny. jest jedno 'ale'. wczoraj byliśmy na trzeciej randce i gdy gadalismy o sprawach intymnych powiedział mi, że miał 4 partnerki. nie wiem czy mu wierzyć, bo ma 25 lat a na pierwszą randke poszedł w wieku 22 lat... jest dość nieśmiały wobec dziewczyn. był z jedną dziewczyną ok 2 lat. a z pozostałymi sypiał po razie. czy on sobie zawyżył ilość? wstydzil się powiedzieć, że w wieku 25 lat miał 1 partnerkę czy jak? pytam, bo nie wygląda mi na takiego.

Gość gościówa_1989
ja w moje 18-ste urodziny mialem 4-ta partnerke.........

Gość laurka Zosi
uważaj, bo Ci uwierze ;) najpierw zmień pseudonim na męski ;)

Gość gość
Powiem Ci tak: mężczyźni zaliczają co się da bo wymagają tego kobiety a jak nie mają do tego predyspozycji psychofizycznych to dodają sobie partnerki liczbowo podobna sytuacja jest u kobiet tyle, że odwrotna kobiety mają wielu partnerów seksualnych ale zaniżają tą liczbę. Mężczyźni cenią dziewice kobiety cenią r****czy stąd faceci zawyżają licznik a kobiety zaniżają.

Gość laurka Zosi
czyli jednak sobie zawyżył... no własnie spotkałam się z tym, że mój eks też sobie zawyzył a sie okazało, że był prawiczkiem. robił z siebie zaliczającego na imprezach, a po chwili sie przyznał. ale mial 20 lat. a ten ma 25.. gdyby był prawiczkiem, to byłby faktycznie problem. ale dla mnie nie ma znaczenia czy jedna czy cztery :/ po prostu się zastanawiam czy mnie okłamał.

Gość gość
a dlaczego byłby to problem? Też gardzisz mężczyznami, którzy nie uprawiali seksu? Wiele kobiet z tego forum uważa, że takich mężczyzn, którzy nie uprawiali seksu powinno się pozbawić życia czy wolności. c Jeśli Cię okłamał to wiesz dlaczego. Wszędzie kobiety zaznaczają właśnie, że facet musi uprawiać seks i mieć dużą liczbę partnerek seksualnych bo inaczej nie jest męski w oczach kobiet.

Gość gość
Ale masz problem

Gość laurka Zosi
ja wcale nie skreślam prawiczków. ale on ma 25 LAT (!). nie ma 19, żebym robiła jak głupia problemy. według mnie wiek troche zobowiązuje... a nie chciałoby mi się bawić od nowa w rozprawiczenie i od nowa w nauke seksu. już mi sie trafili prawiczki i już mam dość.

Gość gość
to wyślij go do prostytutki i z nią się nauczy seksu. i co to znaczy wiek zobowiązuje?! Czekaj ja mam 22 i jestem prawiczkiem a ponieważ wiek zobowiązuje to pójdę do d****i by moja przyszła dziewczyna miała to z głowy.

Gość 25_lat
ja jestem prawikiem i swojej dziewczynie prawdopodobnie powiem, że miałem przynajmniej jedną partnerkę, bo tylko się potwierdza, że większość kobiet skreśla takich jak ja

Gość 25_LAT
ja jestem prawikiem i swojej dziewczynie prawdopodobnie powiem, że miałem przynajmniej jedną partnerkę, bo tylko się potwierdza, że większość kobiet skreśla takich jak ja