Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kubełkowa spacerówka co to

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie. Czym różni się od "zwykłej", i jaką ewent. polecacie

Gość klemens hofbauer
Kubełkowa to taka w której nie ma regulacji oparcia i nie rozkłada się na płasko, tylko oparcie zmienia położenie razem z siedziskiem i dziecko leżąc ma pupę i nogi w górze. Najczęściej reguluje się w nich tylko podnóżek, ale też nie zawsze. A zwykłe to takie, gdzie oparcie po rozłożeniu tworzy z siedziskiem (i podnóżkiem) prostą powierzchnię. Polecam zwykłą, bo w kubełkowej leżące (śpiące) dziecko nie przekręci ci się na bok, ani na brzuch, tylko leży w jednej wymuszonej pozycji.

Gość gość
Popieram porzedniczkę i odradzam zakup.u nas był okropny problem,bo obydwoje dzieci w ieku ok.4,5 m-ca nie chciały juz wgondoli przebywac.było lato i chcialam przełożyc do spacerówki.u nas co prawda oparcie było regulowane,ale dzieci sie po prostu zapadały.Jest to wózek dla min.7 m dziecka.ogólnie do bani.

Gość gość
Mój syn w kubełkowej by zwariował :) ja ogólnie nie jestem za tymi wynalazkami typu wiaderko zamiast wanienki te kubelkowe wynalazki itp. Zrobisz jak uwazasz ale skoro myslisz o spacerowce to jestes juz mama i wiesz co najlepsze dla twojego dziecka. Ja polecam z niedrogich fajnych i lekkich spacerówke ritmo

Gość gość
Dziekuję za dobre rady. Pozdrawiam

Gość gość
A ja polecam kubełkowe siedzisko. Moja córka w innym nie chciała jeździć. Na bok spokojnie dziecko się może przekręcić, a na brzuch to i tak nie powinno w żadnej spacerówce bo powinno być przypięte pasami.