Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżna Anna

Bez broni nie mogę się bronić muszę się bać i uciekać

Polecane posty

Gość księżna Anna

Bandyci maja teraz przewagę i nie boją się mnie napaść, bo nie mam jak się przed nimi bronić bo fizycznie nie jestem w stanie ale z bronią mogę ich trzymać na dystans. Taka jest prawda jeśli chodzi o posiadanie broni, a nie wasze durne tłumaczenia że bandyci z bronią będą jeszcze gorsi bo to właśnie teraz jest gorzej.

Gość gość
Nie kumasz. W stanach więcej dzieci zginęło od przypadkowych postrzałów, niż z powodu utopienia się w domowym basenie, których w USA jest ocean. Doucz się.

Gość księżna Anna
Przykład ze Stanów (to nie jedyny kraj gdzie broń jest legalna, poza tym za dużo tam murzynów a oni stanowią większość strzelających i przestępców) mnie w ogóle nie dotyczy. Mnie już raz napadli więc wiem o czym piszę.

Gość gość
Nie czaisz. Przykro mi, że Cię napadli, ale gdyby każda przykrość, nieszczęśliwe zdarzenie było podstawą do zmiany prawa, to dopiero byłby burdel. Poza tym brak Ci wyobraźni. Poczytaj sobie komentarze choćby na o2 i wyobraź sobie, że ci wszyscy frustraci mieliby dostęp do broni. To byłby dopiero sajgon

Gość księżna Anna
Ale z ich punktu widzenia jest dla nich lepiej bo napadają słabych co się fizycznie nie obronią a tak nawet słabi mogą ich trzymać na dystans.

Gość mikusi
jeśli jesteś zwykłym obywatelem wystarczy gaz i sztuka walki albo ostrożność lub ucieczka chyba że masz wyjątkowego pecha,dostęp do broni przy dzisiejszym rozbestwieniu,nawet nie chcę sobie wyobrażać