Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powody dla ktorych faceci nie chca sie oswiadczac

Polecane posty

Gość gość

Jakie znacie? Pytanie przede wszystkim do Panow... 1. Poniewaz obecna partnerka jest tylko tymczasowa zanim nie znajda prawdziwej milosci 2. Poniewaz wg nich kobiety po slubie przestaja sie starac 3. Poniewaz boja sie odrzucenia ...?

Gość gość
W Polsce? ;) - ma nadwagę, - nie ma wyglądu taniej sex-bomby

Gość gość
O takich jeszcze nie słyszałam ;-) Bo kobieta ma nadwagę? Jeśli mu się zatem nie podoba, po co z nią jest albo czemu jej nie zwróci uwagi, że powinna o siebie zadbać?

Gość gość
Boją się odpowiedzialności, nowych obowiązków

Gość gość
- nie stac ich na wymarzony pierscionek dla swojej wybranki - boja sie po prostu, oswiadczyny jak by nie było to pewna zobowiazująca deklaracja Ja juz czekam 4 lata i się chyba nie doczekam ahhhh

Gość 3g
Bo albo jest za wcześnie - albo jej nie kocha i nie chce się z nią żenić (wiązać na zawsze) a tak jak teraz czyt, pranie sprzątanie i seksik mu pasuje - do człowieka można się przyzwyczaić. W ogóle to drożenie tego tematu i parcie na zaręczyny to jakaś masakra jest - jeśli chodzi o kobiety. Ja akurat mam w drugą stronę.

Gość gość
Bo albo jest za wcześnie - albo jej nie kocha i nie chce się z nią żenić (wiązać na zawsze) a tak jak teraz czyt, pranie sprzątanie i seksik mu pasuje - do człowieka można się przyzwyczaić. W ogóle to drożenie tego tematu i parcie na zaręczyny to jakaś masakra jest - jeśli chodzi o kobiety. Ja akurat mam w drugą stronę. Lepiej żyć razem bez ślubu niż miałby się oświadczyć, ożenić i zdradzać :D

Gość gość
nie jdptm mężczyzna ale mój facet twierdzi, że jeszcze mi sie nie oświadczyl bo póki co nie stać go na taki pierścionek na jaki ja zasługuje. ale myślę że większość facetów zwleka bo im sie to wg o opłaca. po co maja wywalac kase na pierścionek, kwiaty, później ślub i wesele skoro wszystko maja już przed ślubem(seks, wspólne mieszkanie, coraz częściej też dziecko, kobieta mu pierze, gotuje). gdyby spwdd ślubem nie mieli nic ze strony jmagdtwtm szybko by biegli po pierścionek.

Gość gość
Czy ja wiem, czy wszystko mają? Jeśli kobieta jest ładna i miła a ma faceta, ale nie męża, to mogą się zdarzyć adoratorzy chcący ją odbić