Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaa19

Facet po alkoholu a seks

Polecane posty

Witam. Chciałam zapytać, czy to normalne, że facet po pijaku nie może dojść? Wczoraj widziałam się z chłopakiem, on wypił trochę alkoholu i co prawda, stanął mu, ale nie mógł dojść. Nie uprawialiśmy seksu, bo się boję, że jak nie jest trzeźwy, to nie zdąży ze mnie wyjść przed wytryskiem, więc wtedy zawsze zadowalamy się tylko seksem oralnym. No i starałam się, przez godzinę robiłam mu dobrze, penis stał, ale on nie mógł dojść... w końcu się poddałam, bo już nie miałam siły. Oczywiście, chłopak to zrozumiał i nie był na mnie zły ;) ale ja czuję się niespełniona, przez to że on nie skończył... Poprzednim razem kiedy był pod wpływem alkoholu doszedł i to nawet szybciej niż wtedy, kiedy jest trzeźwy... a wczoraj, nie udało się. Od czego to zależy? Czy to normalne?

Gość encefalus
Normalne.

Gość gość
Bo mu sie w glowie kreci i nie moze sie skupic na podnieceniu:)

Gość gość
co to znaczy wypił trochę alkoholu?

Gość gość
Tez czasami tak mam,ze albo nie moge dojsc albo dochodze za szybko. Tak samo pod wplywem alkoholu mam duzo slabsze i krotsze orgazmy.

Gość gość
Moj facet jak popije to nie moge wytrzymac rznie mnie jak glopi nie moge wyrobic jeszcze na drugi dzien tak mnie cala pipcia boli ze nawet nie moge chodzic normalnie,prosze go zeby po alkocholu mnie nie ruszal a on swoje ze to nie mydlo i ze kobiety tylko na to sa stworzone,juz mu powiedzialam ze jak tak dalej bedzie to odejde.

Gość gość
fajnego masz chłopaka alkoholika, pozazdrościć ;) Za rok na kafe pojawią się tematy: mój facet alkoholik mnie molestuje! :D 🖐️