Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ciagla masturbacja jest niezdrowa

Polecane posty

Gość gość

masturbuje sie czasami pare razy dziennie bo jak dostaje orgazmuto chce wiecej i wiecej jestem dziewczyna i sama nie wiem czy dobrze robie a mam chlopaka co wogole sie nie masturbuje

Gość gość
bardzo zdrowe, wszyscy tak robia, nie przerywaj

Gość gość
To bardzo uzależniające, w dodatku masturbacja jest grzechem.

Gość gość
jest niezdrowa bo sie przyzwyczaisz do tego a potem bedzie dupa z sexu tak wyczytałem .

Gość gość
grzechem??? a co my, w sredniowieczu? wtedy za masturbacje dawano 2 lata pokuty a za zabicie jakiegos szubrawca 3 miesiace tylko :)

Gość gość
Jest grzechem, za który idzie się do piekła. To niestety prawda, nie jakiś wymysł.

Gość pikusio
nieeee, zdrowiusia :) pod warunkiem, ze nie zastepujesz nia pozycia z chlopakiem, albo nie przeszkadza ci ona w odczuwaniu przyjemnosci z chlopakiem. on na pewno tez sie masturbuje, tylko wstydzi przyznac. wszyscy faceci to robia. kobiety nie wszystkie, ale faceci tak.

Gość gość
wd***e mam twoje zdanie i inie kaflosze chcesz to rób ale zapamietaj sobie dośmierci grzech szkodzi i masturbacja tak samo bez powodu to niejest grzechem . możesz mieć np coś z jajnikam przyzwyczaić sie do jednego rodzaju bodźców to jest chore . a jak powiesz raz jeszcze coś na katolicyzm to cie zjade :)

Gość pikusio
"Jest grzechem, za który idzie się do piekła. To niestety prawda, nie jakiś wymysł. " . pieklo jest wymyslem, grzech tym bardziej.

Gość gość
niesiej głupot nie wszyscy bo 95 % wiec niewszystcy niewiesz a gadasz !

Gość gość
"...idzie się do piekła. To niestety prawda..." niezłe jaja :D :D mitologię chrześcijańską zostaw na inną okazję! piszes "prawda" czyli masz na to dowód, ma się rozumieć? tylko nie mitologia, pamietaj!

Gość gość
i co myślisz że w kośmosie jest 100czy 200mld gwiazd i że to sobie tak powstało od tak fajnie a galatyk jest ze 100mld to sobie chłopcze policz z galaktykami strzelam 100x200=200000mld gwiazd jak zdołasz zabić jedna gwiazde toś koks ale tego niezrobisz bo jesteś taka tempa dzida jak my wszyscy ze g***o wiemy i jestesmy gównem inaczej kropka na g****e

Gość gość
Śmiejcie się, śmiejcie, ciekawe jak będziecie się śmiać po śmierci.

Gość gość
dowód muwisz chymmm jest człowiek ma wrzody codzienie cierpi czy to niejest piekło tempy buraku jak ci urwie rece bedziesz upośledzonym dałnem robiącym pod siebie to zrozumiesz czesciowo powodzenia

Gość gość
ja wkładam marchewkę i inne rzeczy, palcówki też się zdarzają i co i żyję i jest fajnie coco jambo i do przodu:)

Gość gość
jak ci sie da jaka zaraza to sie skończy ja mówiłem o masturbacji dla faceta dla kobiety nieznam ale tez napewno szkodzi

Gość gość
Masturbacja nie jest obojętna dla organizmu, po orgazmie spada ilość dopaminy odpowiedzialnej min. za motywację, chęć do działania, pewność siebie a wzrasta poziom prolaktyny odpowiedzialnej za przywiązanie.Możesz być ospała, osłabiona przez tak częstą masturbację...To co napisałem dotyczy facetów ale prawdopodobnie też kobiet, na pewno wzrasta prolaktyna

Gość gość
my tu o masturbacji a nie o wrzodach :) no i z braku dowodow na mitologiczne pieklo, co sie robi? atakuje sie oponeneta! zenada. a ty dziewczynko brandzluj sie, nawet w niebie anioly, cherubiny i archanioly (to z mitologii) brandzluja sie po... o kurcze, one sa obojniakowe :D :D

Gość gość
Dobra, ostrzegłam Was, a to wystarczy. Masturbacja nie jest normalna, jest chorym zachowaniem. Nie jest normalne, by uprawiać seks z samym sobą.

Gość gość
ehh z tempom osoba sie nieprowadzi dyskusji dla niektórych ludzi zycie na ziemi z takimi chorobami sa już piekłem ty tego nieprzeżyłeś to tego nie zczaisz. poco by takiemu młokosowi by były dowody ze piekło istnieje kto by cie tam chciał skoro jesteś wypięty na wszystkich skupiasz sie na własnych potrzebach . spoko żyj sobie jak chcesz ale natym wiara polega że trzeba uwierzyć nie ma dowodów realnych jakiś bo gdyby byly to byś niepotrafił ztć bo byś sie bal i tyle .

Gość gość
a ja mam filmik na ktorym gosc wlozyl rake w d**ę (zapewne swojej żonie ;) nastepnie ręke i tak zwalil sobie konia... czy to tez jest seks z samym soba? :( tyle radosci zycia odebralas mi

Gość gość
he he rób jak chcesz ale nałogowa masturbacja każdego zniszczy faceta kobiete ; poczawszy od psychiki emocji do zniszczenia swej skromności potem uszkodzenia sobie zdrowia . powodzenia z reka w d***e napewno niebedziesz samotny

Gość gość
nie mam komu wlozyc :(