Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić żeby moj ex zapomniał o swojej byłej

Polecane posty

Gość gość

utrzymuje z moim ex bliskie kontakty,wspieraliśmy sie gdy nam nie wyszło z poprzednimi partnerami ale uczucie ktore kiedys nas łączyło odeszło w zapomnienie z mojej strony jeszcze jest coś ale widze że wciąż mysli o swojej ex,ktora już nie chce z nim być.co mam robić w tej sytuacji ja nigdy nie bedę nią

Gość gość
a po co ty z nm jestes , jak on mysli o innej??? nie ma sensu raczej taki zwiazek

Gość gość
dokladnie, zapytaj czy chce byc z toba czy nadal mysli o tamtej, jak o tamtej to koniec, niech bedzie powazny

Gość gość
ja z nim nie jestem jesteśmy przyjaci0łmi

Gość gość
no to skoro z nim nie jestes to nie wtracaj sie do tego o kim mysli

Gość gość
ty sobie kogos innego poszukaj , a z nim daj sobie spokoj

Gość pierwszy gosc
Przede wszystkim - uzywaj kropek, bo poczatkowo myslalam, ze odeszlo w zapomnienie z twojej strony...:) > I, bez przesady, przeciez twoj ex nie ma dziewczyny, oni nie sa para, wiec dlaczego mialby cie nie interesowac? A wiesz jak jest - dopoki sie nie znajdzie nowego partnera, to sie idealizuje tego bylego. I tak moze byc zarowno w twoim, jak i w jego przypadku. Jest jeszcze takie powiedzenie, ze "nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki." Innymi slowy, cos co nie udalo sie za pierwszym razem, nie uda sie i za drugim. Choc przekonana nie jestem. A myslalas o tym, zeby mu powiedziec? To nie jest rada, to jest tylko pytanie.

Gość gość
z jednej str0ny chciałabym zeby był szcześliwy z tamtą b0 widzę jak jest mu bliska,a zdrugiej str0ny czuje ze miedzy nami też jest jakaś wiź ale ja nigdy nie bede nią..

Gość sdgdgdd
nie bedziesz, zerwij te pseudoprzyjazn chyba ze lubisz cierpiec