Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OGLĄDALIŚCIE KUBE Z PROKOPEM I MOŻDŻEREM

Polecane posty

Gość gość

bardzo fajny odcinek. Prokop ma coś w głowie.... zastanawia mnie tylko Magda Mucha w ciąży jako wodzianka w programie. Nie rozumiem tego :P

Gość gość
nikt nic?

oglądałam fajni goście, to i ciekawy odcinek :) a Mucha chyba chciała sie ciążą pochwalić, jak dobrze wygląda, bo innego sensu jej "występu" nie widzę może z sentymentu do Wojewódzkiego wpadła na 5 minut przy okazji :) /

Gość gość
Tylko jełopy o IQ niższym od dżdżownicy przepołowionej szpadlem robotniczym oglądają program tego kretyna 🖐️

Gość gość
mozdzer akurat malo jak dla mnie interesujacy ale prokop i wojewodzki dali popis w prawdziwym stylu zyczylabym sobie aby tylo tacy goscie odwiedzali wojewodzkiego !!! az milo bylo posluchac jak dwoje inteigentnych ludzi prowadzi interesujaca rozmowe podobalo sie :)

Gość gość
Kuba faktycznie troche się "zepsuł" ostatnio, ale nawet zepsuty coś sobą reprezentuje i potrafi sie wypowiedziec otwarcie i mądrze na jakis temat. Możdżer miałby coś do powiedzenia, ale cyrk Prokopa i Kuby trochę mu to uniemozliwiał :P Muchy nie moge zrozumiec, zachodzę w glowe :P była laska Kuby w ciąży donosi im wodę. To sie nie trzyma kup(b)y :P

Gość gość
ale ladnie Mucha wyglada trza przyznac to jej drugie dziecko ?

Gość gość
Kuba faktycznie troche się "zepsuł" ostatnio, ale nawet zepsuty coś sobą reprezentuje i potrafi sie wypowiedziec otwarcie i mądrze na jakis temat. x Owszem, ale nie w tym programie. Infantylne, przewidywalne aż do bólu teksty, notoryczne i chamskie przerywanie gościom w imię głupawych żartów, z których już nawet jego publiczność się nie śmieje, pozbawianie gości szansy na skończenie myśli czy odpowiedzi na zadane pytanie - nie wiem jak można to oglądać i czerpać z tego jakąkolwiek przyjemność. W zasadzie nie wiem po co mu jacykolwiek goście, zdaje się, że akurat w tym programie Wojewódzki bawi się sam ze sobą wyśmienicie :o

Gość gość
Nie opglądałam , kiedy powtarzają?

Gość gość
w necie na tvn player jest