Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W JAKIM KRAJU EUROPY NAJWIECEJ MOZNA ZAROBIC

Polecane posty

Gość gość

w irlandii? w szwajcarii? w niemczech /? holandii? gdzie?

Gość gość
ja slyszalam ze w Danii i Norwegii

Gość prawictwo pospolite125
w Norwegii .

Gość heniutaa od bolaa
Sowiet Union tylko muisz zaprzyjaznic sie z ruska mafia...

Gość Blondynki Tfu 82lata
Polska. A jak zwykły człowiek to Holandia. No i jakie przyjemności człowieka czekają po pracy i nikt cie nie wsadzi do pjerdla za gram mari hłany

Gość gość
Norwegia Szwajcaria Dania Finlandia reszta do bani

Gość gość
policzcie sobie tez koszty zycia i oczekiwania, mozliwosci znalezienia zatrudnienia w swojej specjalnosci itp. To jest dosc zlozony problem.. No i oczywiscie jezyk

Gość Norwegia Norwegia
Norwegia (ale zycie tez najdroższe w Europie) wiec jedyne co to trzeba by było oszczedzac zyjac tu.

Gość gość
zalezy co masz we lbie.......jaka praca taka placa.pieniade jak liscie z drzewa nigdzie nie leca.

Gość gość
teraz raczej w raczkach jak we lbie ci co maja we lbie to spoczywaja na zasilkach przewazanie :D wolalbym dobry zawod ja studia

Gość gość
Naturalnie w Norwegii, ale jest dużo minusów: - trudno się dostać, bo Norwegia nie należy do UE; - język norweski jest trudny; - ciężkie warunki klimatyczne (strefa subpolarna).

Gość gość
norweski wcale nie jest trudny!

Gość gość
dla jednyhc nie dla drugich tak nie mierz swoja miara dla mnie niemiecki nie jest trudny a dla Ciebie ? no :)

Gość gość
ci co maja we lbie to spoczywaja na zasilkach przewazanie wolalbym dobry zawod ja studia x x x nie znaczy ze studia kfalifikuja do -"miec we lbie" dzisiejsze studia to smiech na sali.....w polsce gorsze jak ukonczyc zawodowke na zachodzie. wiec nie dziwne ze ta inteligencja na zasilku siedzi.jakby tego nie placili nie jeden "YNTELYGENT" machal by lopata. a swoja droga mozna sie przekfalifikowac jak stekac

Gość gość
niemiecki też dla mnie jest łatwy, zreszta ma wiele wspólnego z norweskim :o

Gość gość
oooo to jest teraz ciekawe stwierdzenie Norweski i Niemiecki wiking i szkop slyszalas kiedys Norweski ? bosze widzisz i nie grzmisz

Gość gość
poza tym sama zaczełaś mierzyć swoją miarą pisząc że jest trudny a teraz się mnie czepiasz

Gość gość
nie, nie słyszałam ani nie gadałam,ani się nie uczyłam piszę o czymś o czym nie mam pojęcia :o 🖐️

Gość gość
Ty tam wyżej, przecież niemiecki i norweski mają wspólne korzenie i jednak mają coś wspólnego :)

Gość Norwegia Norwegia
owszem norweski wywodzi się z jezykow germańskich, dużo w nim tez jest z angielskiego-gramatyka podobna. poza tym do Norwegii nie wiem o co chodzi ze nie jest w EU. toco z tego?Polacy maja prawo w niej przebywać i pracować jak i w pozostałych krajach. wsiadasz w samolot i lecisz. poza tym na budowach czy przy sprzątaniu (a tam przeważnie pracują Polacy) to na gowno im się zda ten norweski.

Najwięcej zarobisz w Norwegi jeśli jesteś dobrym fachowcem w branży budowlanej. Jeśli jesteś budowlańcem z fachem i dokumentami i solidnie wykonujesz prace budowlane typu gipsy tynki czy położenie płytek to nawet do 5000 E zarobisz Ale nie tak od razu. na początek jeśli się sprawdzisz to 2500 Euro