Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doświadczenie zawodowe

Polecane posty

Gość gość

napiszcie proszę ile macie lat i jakie doświadczenie zawodowe. Ja mam 30lat i tylko rok doświadczenia:(

Gość gość
30 lat zawodówka-sprzedawca liceum - 3lata studia- administracja doświadczenia praca w sklepie- sprzedawca 5 lat praca w sklepie - kierownik 1 rok praca w biurze- kilka miesięcy teraz idę do wojska

Gość gość
28 lat 4 lata doświadczenia "na papierze" + jeszcze jakiś może 2 lata "na czarno" wcześniej, wyższe wykształcenie mgr inż

Gość gość
35 lat w ogole nie pracowalam

Gość 34 lata
8 lat doświadczenia zawodowego, 4 zawody, właśnie robię kolejną szkołę i pracuję

Gość gość
a co tobie da jak napiszemy ile my pracujemy i jakie mamy doświadczenie? czy to coś zmieni że ty masz 30 lat i 1 rok?

Gość gość
autorko a czemu nie pracowałaś?

Gość gość
ja mam 27 lat i pracuje od 16 roku życia (zawodówka), tak normalnie pracowałam w zakładzie fryzjerskim jak miałam 19 lat, w wieku 25 otworzyłam swój salon i idzie mi naprawdę dobrze, zatrudniam 2 fryzjerki i obecnie idę na macierzyński ;)

Gość gość
lat 30, licencjat-pedagogika, magisterka- stosunki międzynarodowe, podyplomowa- rachunkowość. 2 lata sklep spożywczy (pracownik biurowy), 1 rok firma zajmująca się sprzedażą lakierów do drewna- asystentka, szkoła ponadgimnazjalna- 5 lat (nadal) specjalista ds. ekonomicznych