Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

babka z wozkiem w autobusie tak stanela ze zagrodzila dostep do

Polecane posty

Gość gość

automatu z biletami :O matki Polki 🖐️ :)

Gość gość
ja p*****le,ale powiedz cos takiej,awamtura

Gość gość
gęby nie masz, zeby się odezwać zeby sie przesunęła na chwilę?? pytanie jeszcze czy miała możliwośc stanięcia inaczej, czy jakieś święte krowy nie zajęły miejsca przeznaczonego dla osób z wózkami??

Gość Kohinor
może nie zauważyła? Albo stwierdziła, że jak ktoś będzie potrzebował to użyje słowa mówionego ;) To nie jest aż taki problem: przepraszam chciałbym/chciałabym skorzystać z automatu. Ucierpisz jak tak powiesz? I żeby nie było - nie mam dzieci, wiele zachowań matek mnie denerwuje ale bez przesady! Przecież to nie takie wielkie przewinienie...

Gość gość
a jeyka w gebie nie ma????? treba bylo poprosic zeby skasowala bilet,z byle gowna problemy robicie

Gość gość
ja mam bilet miesieczny, wiec na szczescie klocic sie z nia nie musze...lepiej bdzie jak wsiadzie kolejna z wozkiem albo niepelnosprawny na wozku. albo stoi facet o kuli a jakas babkakolo 30 nie moze mu ustapic rany co za ludzie. sami egoisci

Gość gość
jakies ograniczone pampersidla z was :D mam bilet i nie musze go kasowac to raz a dwa - ona stanela tam gdzie automat, pewnie u was nie ma takiego wynalazku w pksach :D

Gość Kohinor
No właśnie u mnie są automaty. Też czasem ktoś zasłoni - z wózkiem lub bez. Wtedy używasz czegoś takiego jak MOWA (nie zapominając o KULTURZE OSOBISTEJ). Żaden problem. Ludzie - nie tylko matki - nie mają oczu dookoła głowy, czasem czegoś nie zauważą, nie pomyślą. Nie złośliwie, a przez gapiostwo albo zmęczenie. Zluzuj majty, naprawdę nic się nie stało.