Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka1979

Moja pierwsza wygrana

Polecane posty

Gość Mariolka1979

Witam Dokładnie 8 dni temu wygrałam słuchawki Beats na stronie zgarnij-sluchawy.pl/faiz i dziś rano kurier mi je dostarczył, jestem w szoku! Tym bardziej, że moja siostra wygrała je w tym samym konkursie 3 czy 4 tygodnie temu. Chciałabym się podzielić z wami wrażeniami Odpakowałam jedynie, żeby sprawdzić czy naprawdę są takie dobre. Wynik? Dla mnie rewelacja choć jedyne słuchawki na jakich mi było słuchać to te w empiku jak jeszcze empik miał rozłożone kiedyś więc nie jestem ekspertem Producent zachwala je w ten sposób: Bezprzewodowe słuchawki Beats zapewniają swobodę poruszania się i doskonałą jakość dźwięku, z której słynie marka Beats by Dr Dre. Żaden kabel nie stanie na Twojej drodze. Zostały zaprojektowane osobiście przez Dr. Dre, podobnie jak wszystkie inne modele z serii Beats by Dr. Dre. Nieprawdopodobnie czysty dźwięk Korzystajcie bo warto! Myślę, że skoro wygrałam ja i moja siostra w tak krótkim czasie to nietrudno je wygrać! A są warte sporo bo około 900-1000zł zgarnij-sluchawy.pl/faiz

Gość Adrianna_Los
No to masz szczęście dziewczyno gratuluje też tam próbowałam i udało mi się za trzecim razem . Słuchaweczki cudowne ja dostałam czerwone .

Gość Samotnazwyboru
Gratuluje spróbuje może i do mnie się szczęście uśmiechnie :)

Gość Stokrotka 89
Ja też spróbowałam czekam zobaczymy może mnie wylosują . Przydały by się takie słuchawki są super.

Gość gość
żałosna próba reklamy :o

Gość jakotaka72
Z tego co pisze wygrywa co 30 osoba :) można spróbować .

Gość ważka__
Jest udało mi się wygrałam dostałam potwierdzenie mam czekać na kontakt i podać im dane do wysyłki :) jjjjjjeeeeeeeee Dzięki za informację

Gość misia_z_lasu
No ja byłam 28 to pewnie Ty zgarnęłaś mi nagrodę sprzed nosa :) no nic jutro spróbuję .

Gość gość
Ściema. Wysyłasz darmowego smsa , ale płacisz za przychodzące wiadomości

Gość misia_z_lasu
No tak ale to jest konkurs coś trzeba zrobić żeby wygrać. :) ja tam próbuję dalej .

Gość gość
wszystkie posty pisane przez jedną osobę, myślicie że macie do czynienia z debilami w internecie czy jak? żal, tylko odstraszacie od wydarzenia nielegalni kłamcy. taka reklama jest karalna. pozdrawiam

Gość gość
aaa i brak informacji o tym ze zaraz sie zaplaci za otrzymanego smsa tez! pozwac was trzeba do sądu złodzieje