Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazeniee

lubicie chodzic po centrach handlowych

Polecane posty

Gość porazeniee

Ja jak widze siebie w tych lustrach, to chce z tamtad uciekac. I to oswietlenie ktore pokazuje kazda niedoskonalosc cery :/ zakupy odziezowe to dla mnie udreka

Gość gość
nie cierpię ,gorąco jest pełno ludzi ale czasami trzeba .

Gość terror psychiczny miau miau
nudzi mnie to wpadam i wypadam

Gość gość
nie nawidze kupuje co musze i do domu

Gość porazeniee
i to zmienianie ubran, ogladanie w lustrach z kazdej strony mankamentow swojej figury :/ dopiero po wizycie w przymierzalni uswiadamiam sobie jaki ze mnie pasztet, na codzien tak sie nie czuje, ze tak wygladam :(

Gość Madelein 76
Nie cierpie! Co moge zamawiam przez internet

Gość gość
ja tam wchodze głownie do sklepów z wyposazenie wnetrz, typu Duka,Hme&you, to bardzo lubie. Chodzenie po ciuchach mnie meczy, nakupie glupot, byle szybko i potem zaluję. Akurat wracajac do domu skracam droge przez galerie, wiec sobie czesto przysiadam , zjadam cos, albo z kolezanla jakis soczek wypije - to akurat i sie podoba.

Gość gość
aktorko rosimieszylasi mnie bo ja dzisiaj w sklepie tez w lustro popatrzyłam i tak samo pomysilalam

Gość porazeniee
moze z tymi lustrami tam cos jest nie tak :/ moje lustro w domu odbija mnie inaczej :P

Gość gość
no dobra jesteś ja tez tak dzisiaj pomysilalam naprawdę tylko ja jestem we wloszech

Gość porazeniee
moze to jakos wynika z tego, ze naogladamy sie w gazetach i necie tych super modelek i potem mimochodem patrzac na siebie, myslimy sobie, ze te nasze ciala sa takie nieksztaltne, skora z przebarwieniami, to znow za blada, albo swiecaca sie... choc jak patrze na niektore dziewczyny tam, to sa naprawde zgrabne i ladnie uczesane z nienagannym makijazem. kurde no, ze tez nie jestem facetem !

Gość Humanistka ze Śląska
Lubię ale tylko wtedy gdy mam pieniądze.

a ja sobie dziś płaszczyk kupiłam - żółty :) nawet nieźle w nim wyglądam, mierzyłam drugi jeszcze, inny fason i granatowy, ale wyglądałam w nim jak skrzynka na jabłka udało mi sie kupić w przecenie, ciesze się /

Gość gość
tez tak kiedyś mysilalam ze niema to jak chłopu ale to było dawno i jesteśmy kobietami i dobrze

Gość gość
łażę jak muszę, nienawidzę tych tłumów, gorąca i nie wiem jak ludzie uwielbiają spędzać tam soboty, niedziele, wielka wyprawa po centrach, jedzenie, chodzenie od sklepu do sklepu, nie dla mnie ale kazdy robi co lubi