Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wings

Jak rozumieć zachowanie tego faceta

Polecane posty

Jakiś czas temu poznałam faceta. Wydawał się być mną zainteresowany. Spotykaliśmy się kilka razy w tygodniu. Rozmowy, później niewinne pocałunki, relacja zaczęła się robić coraz bardziej poważna. Przynajmniej ja tak myślała. Jednak on z dnia na dzień zmienił do mnie stosunek. Przestał się kontaktować ze mną z taką częstotliwością jak wcześniej, czułam, że odpuścił. Nie lubię niedomówień, więc zapytałam o co chodzi. Wyjaśnił, że nie ma czasu na poważny związek, bo musi się realizować w pracy. Powiedziałam mu, że nic od niego nie oczekuje i nie zamierzam go ograniczać. Mimo tego, że zaangażowałam się w tą znajomość. Wydawać by się mogło, że to oznacza koniec naszej znajomości. Jednak on zabrał mnie na weekend za miasto. Spędziliśmy ze sobą dużo czasu, jednak do niczego między nami nie doszło. Mówię oczywiście o seksie. Mimo tego, że spaliśmy w jednym pokoju, na jednym łóżku - on nawet mnie nie przytulił. Odwożąc mnie do domu tylko mocno mnie pocałował na pożegnanie. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Facet zrobił mega zamieszanie w mojej głowie. Jak wam się wydaje - odpuścić czy starać się? A może zostawić to tak jak jest? Jak on do tego może podchodzić?

Gość gość
odpuścić.