Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiekpol

W jakim wieku zaczeliście siwieć

Polecane posty

Gość gosiekpol

Bo ja mam 29 lat i pelno siwych wlosow. Jestem przerazona :(

Gość do gościa
40 kobieta

Gość dffggfghghg
29, ciemny blond, nie mam siwych jeszcze, ale ja nie niszczylam wlosow, nie prostowalam, farbowalam kiedys na jasny blond ale potem przestalam

Gość gosiekpol
Ja wlasnie tez nigdy nie farbowalam, ale teraz bede musiala, bo siwych coraz wiecej :(

Gość gość
oj bardzo wczesnie, pierwszy siwy wlos zauwazylam chyba jescze w liceum, ale to pojedyncze byly. Teraz mam 27 lat i nazwijmy to "pod spodem" jak podniesie sie wlosy do góry to troche ich jest, no i po bokach, widac szczegolnie jak nosze kucyk. Tyle ze u mnie to niekoniecznie widac ze to są akurat siwe z tego wzgledu ze mam dosc dziwny naturalny kolor wlosow, ni to rudy ni brąz, wiec czesto ludzie mysla ze to...pasemka blond:D Poza tym ja sie nie przejmowlam nigdy siwymi wlosami. Sa i juz, raczej zanim osiwieje calkiem to sporo czasu ejszcze minie:) takie geny, cóż poradzę;)

Gość gość
Ja w wieku 25 lat zaczęłam siwieć. Teraz mam 40 i połowę siwych włosów. Masakra z tym ciągłym farbowaniem. Chciałabym mieć już 60 lat i oficjalny siwy koczek.

Gość gość
46 lat brak siwych włosów, od wielu lat robię pasemka, codziennie używam pianek do układania włosów, moje siostry młodsza i starsza od wielu lat mają siwe włosy.

Gość ex_debill_znowu_po
pierwszy wyrwałam przed dwudziestka, ok 26,27 roku życia nagle zauważyłam, że mam ich juz sporo

Gość gość
nie sądze aby na siwienie miało wpływ farbowanie czy dbanie o włosy. To kwestia genów.

Gość gość
ok 25 lat, a wyglądałam wtedy z twarzy na licealistkę, taki paradoks

Gość gość
strasznie młodo zaczelyście siwieć, jestem w szoku. Chociaż moja koleżanka w wieku 22 lat połowe włosów miała siwą, jej brat przed 30 cały juz siwy, więc to kwestia genów.

Gość ex_debill_znowu_po
nie wiem, czy genów, mam czworo rodzeństwa, fakt, że młodszego, ale już tez w okolicach trzydziestki (trochę przed i po) i jeśli mają siwe włosy to pojedyncze, u mnie to nerwy wyszły siwizną

Gość gość
Facet rozumiem...ale kobieta i siwe wlosy w tych czasach? Masakra to tak jakby pach nie golic. Zenada:/

Gość fajna dupa szkoda do ziemi
men40l i 0 siwych wlosów ,kawaler, brat 4 lata młodszy i siwy że cho cho,żonaty od lat 10u.