Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczony_przez_życie

Czy iść do tej panny lekkich obyczajów pytajnik

Polecane posty

Mam 29 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Próbowałem trochę szukać ale spełzło na niczym. Ostatnio jednak wyczaiłem jedną dziewczynę w roksie. Ona jest bardzo ładna i ma najfajniejszy biust, jaki w życiu widziałem. Do tego jest sensowna (już z nią wstępnie parę razy rozmawiałem przez telefon). I nie wiem. Coś mi mówi, że powinienem pójść, bo lepszej okazji nie dostanę. Z drugiej strony czuję takie dziwne wahanie. co mi doradzacie? iść do niej, czy nie?

Gość gość
a powiedz..dlaczego by nie?:) skoro rozmawialiscie przez tel i jest Tobą zainteresowana , to spróbuj.

Tylko, że ona pewnie każdym jest zainteresowana, kto do niej zadzwoni. A mi brak śmiałości, żeby do niej pojechać. Nigdy się nie umówiłem z taką dziewczyną, więc nie znam konsekwencji.

Gość gość
Daj sobie z nią spokój, widać że to dziw'ka jeszcze się czegoś nabawisz

Właśnie wygląda zdrowo. A ja sobie postawiłem za punkt honoru, że albo stracę prawictwo przed 30-ką, albo wcale. Po 30-ce t bez sensu, a mi do 30-ki coraz bliżej.

Gość gość
Jak chcesz się tarzać w tym bagnie to zrób to! Z perspektywy czasu dopiero uznasz to za bład!!!!!!!!!! Powodzenia!

Czemu od razu tarzać w bagnie? Skoro nie mam innej możliwości, żeby zrobić to przed 30-ką, a za parę lat być może nie będę miał takiej możliwości w ogóle. Poza tym nie mam wobec nikogo zobowiązań i chcę na to przeznaczyć pieniądze, które uczciwie zarobiłem, więc w czym problem?

Gość goues
rany...jak to dla Ciebie takie ważne a ta laska nie wygląda na chamską to idz tam...tak czy siak stres jest, ale powodzenia. Te chłopy jak psy som no naprawde :/