Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słyszałyście o tym dziecku księdza co rutkowski pomaga

Polecane posty

Gość gość

kolejna laska próbuje zrobić sławę na krzywdzie dziecka słyszałyście?

Gość gość
haha słyszałam i jak sobie pomyślę że to był mój wujek ... ehh szlak mnie trafia znieśli by ten cholerny celibat księża mieli by żony dzieci zobaczyli by jak to jest a nie mają panienki na boku i z tacy alimenty płacą po 7 tyś.

Gość gość
no właśnie :( księdzem był super, tzn człowiekiem, akurat go znałam :) Jestem z Oławy. Naprawdę był ekstra. Gdyby znieśli celibat ksiądz mógłby mi NAPRAWDĘ pomóc w wychowywaniu dziecka, tzn doradzić... A laska specjalnie Rutkowskiego wezwała, bo wiedziała, że on to na całą Polskę ogłosi...

Gość gość
Ksiedza znalam, chodzilam na jego wyklady, super czlowiek! Wszyscy go uwielbiali.

Gość gość
Przede wszystkim był normalnym człowiekiem mającym swoje potrzeby i rozumie go w 100% . Może ten nowy Papież coś zmieni i nie będzie celibatu :)

Gość gość
Tez uwazam,ze ksieza powinni miec normalne rodziny,zony dzieci itd... Wtedy mogliby cos o zyciu w rodzinie powiedziec,bo jak narazie to tylko z teoria wyskakuja,a wiadomo jak to z ta teoria jest...W zyciu jednak roznie bywa.U mnie w rodzinie tez byl ksiadz moj kuzyn,ale wystapil z zakonu ozenil sie ma dziecko i mam nadzieje ze jest szczesliwy.Ja ciekawa jestem kto tak naprawde ten celibat wymyslil,czy w pismie swietym jest cos na ten temat?A jesli jest to czy na pewno pochodzi ten nakaz od Boga czy jest to jeden z wymyslow kosciola,tak samo jak spowiedz tez co do tego mam watpliwosci...

Gość gość
cztery z plusem Nie. Czytalam za to ze jest oburzenie w narodzie bo w tesco braklo Angry birdsów http://www.hotmoney.pl/Klienci-wsciekli-na-Te sco-Znowu-przez-Angry-Birds-a32508 39 zeta za poduszkę z dziobem to faktycznie tak wspaniala cena ze trzeba zachrzaniać do tesco o 8 rano? xxxx Nie wiem skąd wzięłaś tą cenę, wszędzie są po 22zł i jakoś byłam dzisiaj w Tesco i pluszaków jest pełno więc nie rozumiem oburzenia :)

Gość gość
oczywiście winni znieść celibat, księży pogonić do pracy, a w kościele to jako dodatkowo praca, bo ileś oni maja tych mszy, w tygodniu dwie, w niedzielę kilka, al np. u mnie w parafii jest 4 księży, to przecież te młode chłopy z nudów nie maja co robić tylko szukają przygód. I jeszcze płacić im po najniższej krajowej, tak jak mojej mamie po 35 latach pracy państwo (budżetówka) płaci aż 1400 zł netto