Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanamilena

Problem z facetem w którym sie zakochałam jak to rozegrać pomocy

Polecane posty

Gość zakochanamilena

Witajcie mam taki problem. Mam 22 lata a facet 26. On bardzo lubi ze mną rozmawiać ale nie czuje tego czegoś jak narazie bo ma problemy ze sobą spore tak mi to tłumaczył i boryka sie z nimi od lat do tej pory jeszcze w nikim nie udało mu sie zakochać bo on to tak argumentuje że sam siebie nie rozumie miał przelotny związek trwający 2 miesiące i na tym tyle. W początkowej fazie był mna zafascynowany poznaliśmy sie przez internet spotkaliśmy 2 razy ale nie czuje chemi wg niego ale z drugiej strony nie chce tracić kontaktu bo bardzo mnie lubi i uwielbia ze mną rozmawiać. Ostatnio nie rozmawiamy ze sobą bo chciałam czasu by ochłonąć bo nie umiem go traktować jak zwykłego kolege a on nie umie dać mi związku bo tego nie czuje.Umówiliśmy sie tak że ma do mnie zadzwonić w marcu jak wróce i ochłone i odetne od tego i wtedy porozmawiamy jak kolega z koleżanką bo narazie nie umiem go tak traktować. Bardzo się w nim zadurzyłam i imponuje mi bardzo charakterem oraz tym jaki jest Stąd moje pytanie do was kochani kafeterianie czy myślicie że jest jakaś szansa żeby po powrocie on zatęsknił i chciał coś ze mną budować? Dodam że rozmawia nam sie super i bardzo sie lubimy.

szczerze? znikome... na 50% jest wolnym strzelcem i mu tak dobrze. na drugie 50 nie zawrocilas mu w glowie. serio na poczatku nie ma milosci, ale ludzie tak sie sobie podobaja, ze zabiegaja o siebie jak wariaci. czasem jedna strona sie stara, ale zeby cos z tego wyszlo sa marne szanse.