Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się i co teraz

Polecane posty

Gość gość

Raz na tydzień mam zajęcia w grupie z taką dziewczyną, że mam wrażenie, że mi serce wyskoczy jak patrzę na jej uśmiech, a nawet nie miałem okazji z nią porozmawiać. Kiedy widzę inne dziewczyny na ulicy to od razu sobie myślę, że nie mają z nią porównania. Myślałem, że po jakimś czasie mi przejdzie, ale ostatnio znów na mnie spojrzała uśmiechnięta i znieruchomiałem. I wcale nie jest jakąś seks bombą z wielkimi piersiami, ale ma fajny sposób bycia i wyraz twarzy. Jakieś rady?

Gość gość
ona smieje się z ciebie a nie do ciebie,haha

Gość MademoiselleMoi
Próbowałeś z nią kiedyś rozmawiać? Wiem, że istnieje coś takiego, jak miłość od pierwszego wejrzenia, ale czasem zakochujemy się tylko w naszych wyobrażeniach danej osoby. Skoro się do Ciebie uśmiecha, to znaczy, że jakąś sympatię prawdopodobnie żywi. Możesz spróbować porozmawiać o zajęciach, studiach, czy innych neutralnych tematach, a może znajomość nabierze tempa

Gość unikatowy mężczyzna
Czyżby to była pani W

Gość gość
to patrzcie dalej i dalej się uśmiechajcie skoro na więcej cię nie stać

Gość gość
rada jest taka odkochaj się...bo z tego co piszesz to ja nie wiem czy ty w ogóle będziesz miał odwagę do niej zagadać..także dorośnij i dopiero rozglądaj się za kobietą:)

Gość MademoiselleMoi
Kto to jest Pani W.?

Gość gość
No nie miałem okazji pogadać. Z odwagą, żeby się odezwać z jakąś pierdołą raczej problemów nie mam tylko czasem trudno pociągnąć rozmowę dalej. Mogę zadać jakieś głupie pytanie dotyczące studiów na które i tak znam odpowiedź, ale po prostu by to dziwnie wyglądało jakbym po wyjściu z zajęć czekał specjalnie na nią pod salą. A temat założyłem, żeby może przeczytać jakąś ciekawą radę, bo myślę, że nie tylko ja byłem w takiej sytuacji.

Gość MademoiselleMoi
Możesz jakoś tak zaaranżować sytuację, żeby nie wyglądało to tak, jakbyś czekał na nią... Kwestia dobrego rozegrania :) Możesz rzucić jakiś żart, wykorzystać zabawną sytuacje z zajęć...

Gość gość
jak masz odwagę to zaczekaj na nią po zajęciach i zapytaj czy ma ochotę z tobą iść na sok lub piwo do pabu (podaj nazwę swojego ulubionego) i będziesz wiedział czy się zgodzi czy nie ...czy angażować się, czy może dać sobie spokój...bądź rzesz mężczyzną z jajami ...

Gość gość
Walenie prosto z mostu o wyjście do baru działa tylko na desperatki.

Gość gość
oj tam...chodzi o to czy ona w ogóle ma ochotę na wyjście z tobą, bo jeżeli Ci odmówi to nie jest tobą zainteresowana..

Gość gość
zgodzę się, z tym zaproszeniem do baru, bez sensu, badź fajnym kolegą, pozwól się poznać

Gość gość
oj nie musi być bar..dałam przykład może być coś innego restauracja, spacer chodzi o to czy w ogóle będzie zainteresowana jego osobą

Gość gość
no właśnie najpierw trzeba kobietę sobą zainteresować, a dopiero później gdzieś zapraszać

Gość gość
do baru?:D? do speluny? Znam jedną " z tym czymś' restaurację , bardzo romantyczną'' jedyną w swoim rodzaju :)

Gość gość
od razu zaproś do wyra jak ci odmówi to sobie daruj:) najwyżej dostaniesz w gębę

Gość panandtilt
a ja tam uwazam ze fajnie , tak , pamietam jak tak mialem czailem sie chyba z rok , ale sie doczailem szczesciarz z ciebie

Gość gość
jaki z niego szczęściarz jak jeszcze nie wie nawet czy kobieta jest nim zainteresowana.. :P

Gość gość
tacy ludzie umierają w samotności, albo z rozpasłymi desperatkami