Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskac faceta pomocy blagam o rady

Polecane posty

Gość gość

zawiodłam go i on nie chce dac mi juz kolejnej szansy :( jak go przekonać, ze potrafie sie zmienic? blagam o rady

Gość gość
prosze o rady

Gość ddfdffdfgfg
olej go, niech spi erdala , co sie bedziesz przejmowac :D

Gość gość
ale ja go kocham i nie potrafie zyc bez niego. próbowałam sie uwolnic od te miłosci ale nie potrafie...

Gość ddfdffdfgfg
ale ty jesteś głupia, faceta masz nie kochać tylko traktowac jak psa :D

Gość gość
zdradzalas go ?

Gość gość
nie zdradzałam. wrecz przeciwnie miałam obsesje ze to on mnie zdradza i oszukuje i ciagle go sprawdzałam, robiłam awantury, grzebałam mu w domu pod jego nieobacnosc, aż on w koncu powiedział ze nie moze zniesc mojego zachowania :( a ja naprawde chce sie zmienic dla niego i go odzyskac ale nie wiem jak go przekonac

Gość gość
widocznie dawal CI powody, olej go, bedzie nastepny

Gość gość
nie potrafie go olac, bo go kocham. to jest prawdziwa miłosc, z które nie moge sie wydostac. a własnie okazało sie ze nigdy mnie nie zdradził i on uz nie wytrzymywał tych moich obsesji i chorych podejrzen...

Gość gość
gdyby to bylo takie proste to juz dawno bym go zostawiła i uwolniła sie z tego toksycznego związku. ale nie potrafię, ponieważ on jest dla mnie wszystkim

czy teraz widzisz do czego są zdolne bardzo mądre, przebiegłe i nad wyraz inteligentne koleżanki ? jedynie potrafią doradzić , wygoń buraka ćwikłowego na bruk, zrzuć jego ze schodów , dowal jemu porządnie i niech poczuje, że to kobieta ma władzę, tak doradzają a żadna z nich nie jest lepsza, biadolą, bluzgają gorzej niż szewc, rzucają schabowymi we wszystkie strony świata i tylko mają jeden obrany azymut, jak to zrobić aby zniszczyć faceta , nawet jadąc autem i na drodze publicznej niech zapłaci mandat za to , że kobieta za kierownicą pomyliła dodanie gazu z hamulcem, ta mądrość kobiet jest normalnie rozbrajająca

Gość aqqqua
nie jest wystarczająco silny dla CIebie , ja tez taka bylam i moj ograniczyl moje zachowanie, robil wszystko bym nie czula zazdrosci i w koncu przestalam ja czuc

Gość gość
ale ja nie wiem co zrobic zeby go przekonac ze sie zmienie i odzyskać go :(

Gość Bankrutka
nie przekonasz go, on zrezygnowal z Ciebie, nie byl wart

Gość gość
czyli juz nie uda mi sie go odzyskać? skąd taka pewność u ciebie? ja zrobie wszystko zeby uratowac ten związek!