Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

źle mi pocieszcie jakoś

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy nie rozstanę się z chłopakiem i w ogóle jest do d**y :O czuje się beznadziejna , bezsilna....

Gość gość
niby tak ,ale kiedyś jak sie rozstałam z moim bylym poprzednim było mi bardzo cieżko, a z tym jestem(albo byłam) dłużej i nie wiem jak to bym zniosła... obawiam sie ,że ciężko bo mam jeszcze mase innych problemów :(

Gość gość
Jeszcze się nie rozstałaś, a już wiesz, ze ciężko to zniesiesz. A skąd wiesz? Może tym razem będzie inaczej?

Gość gość
wiem bo jestem do niego bardzo przywiązana... nie wiem jeszcze czy się rozstaniemy ,ale być może :( poza tym tera nie jestem na to gotowa zupelnie... ale nie układa się nam , on sie coś rzadko odzywa...

Gość gość
no własnie ostatnio mnie olewa... a jak się zobaczymy to czesto się kłocimy , on mnie często krytykuje jak ma zły dzien.. przeprowadzilam się do innego miasta bo musiałam ,teraz dzieli nas większa odległość ,ale choć widujemy sie niby i tak co tydzien to czułam ,że ta przeprowadzka będzie miala zły wplyw na nasz związek i chyba dobrze czułam :(

Gość gość
a w ogóle czuję się taka samotna w tym mieście, poznałam jakies koleżanki ,ale mimo wszystko nadal czuje sie tam obco ,ale musialam , nie miałam wyjścia...a teraz jakbysmy sie jeszcze rozstali to nie wiem jak to przezyje, nie raz jest mi tam tak strasznie smutno samej , bez niego jak siedzę tam w tygodniu...

Gość gość
co się dzieje ??

Gość gość
dawno temu byłam bardzo zakochana, ale nie było nam po drodze. spotkałam go po latach. szok. jak on mi sie mógł podobać. wyleczysz się z tego, ale to musi potrwać.