Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yrra

Dziewczyna wyglądająca gorzej w realu

Polecane posty

Gość yrra

Dodałam na forum zdjęcie i każdy się tam zachwyca że jestem piękna, a ono przekłamuje, ja jestem ładna, ale nie piękna, w realu mam inny kształt twarzy.. głupio się z tym czuję tym bardziej że gość z którym gadałam na pw też jest z mojego miasta i mamy się umawiać... obiecuję sobie już nie dodawać fot na których wielce ładnie wyglądam.... echh...

Gość yrra
bardzo byscie sie rozczarowali jakby dziewczyna w realu trochę inaczej, może gorzej wyglądała? na twarzy ; )

Gość gość
To norma, często nawet jak dziewczyna podsyła drugą fotkę to się zastanawiam czy to ta sama osoba. Raz się już tak sparzyłem. Laska była głupia, ale na zdjęciu wydawała się ładna to nie chciałem tak ucinać znajomości, a jak się później okazało jednak trzeba było.

Gość gość
Skoro wyglądasz gorzej w realu, to może chadzaj do carrefoura, tesco, leclerca?

Jeśli chłopak poleciał tylko na ładne zdjęcie i się rozczaruje to lepiej dla Ciebie, na co Ci ktoś taki? A jeśli zwyczajnie Cię polubił to nie będzie to miało znaczenia, przecież nie wyglądasz odpychająco, jak sama piszesz jesteś wręcz ładna, to aż nadto co potrzeba ;p

Gość gość
to jest poprostu wprowadzanie kogos w blad. a pozniej pretensje ze komus sie nie spodobalam.

Gość yrra
To jest tak że na tych zdjęciach mam węższą twarz i przez to mam bardziej klasyczną urodę, a w realu mam szerszą i wyglądam po prostu dziecinniej. reszta się zgadza na fotkach widać nawet że mam dosyć duży nos więc w takich kwestiach luz. i sylwetka też.

Gość yrra
w ogóle to też przez to że ja nie wiem jak naprawdę wyglądam. Tak jak w lustrze? w takim zwykłym też się zależnie od miejsca różnie wygląda.. skąd mam wiedzieć jak wyglądam naprawdę, tak jak ludzie mnie widzą żeby zaakceptowac siebie taką jaka jestem?? wiem to tylko z szczerych opinii innych ludzi ale chciałabym też to wiedzieć sama.

Gość gość
Zawsze na zdjęciach, a jeszcze bardziej na filmach widzimy się inaczej niż w lustrze. To już nie można w dzisiejszych czasach normalnie się spotkać i pogadać, ocenić jak wygląda znajomość? Przez internet to często idealizujemy takie sprawy i nie chodzi tylko o wygląd, ale też charakter, głos itd. Polecam Real i już wszystko będziesz wiedzieć, bo tak to sobie i chłopakowi tylko nadziei narobisz.

Gość yrra
Masz rację :) może wyolbrzymiam tą kwestię.. ale po prostu wkurzyła mnie ta sytuacja. Nie lubię nieścisłości

Gość gość
przeszkadzałoby mi to. głupio tak sobie narobic nadziei że sie z pięknością spotykasz

Gość yrra
w ogole cyba nie ma sensu dawać zdjęć na portale różne

Gość gość
a jaki masz kolor włosów? bo to też przekłamuje na zdjęciach.

Gość yrra
haha, kolor włosów mam taki sam.. czy to jakas aluzja? :) btw to jak sądzicie, co mu powiedziec? jakoś żartem, że tak właściwie to te zdjęcia to 'retusz' (choć to nie jest retusz tylko po prostu lepiej wyszłam) macie jakieś pomysły?

Nie musisz się z tego zdjęcia w ogóle tłumaczyć, jesteś fotogeniczna i tyle. A chłopak jak wygląda na zdjęciu? Może to ty będziesz tą rozczarowaną stroną.

Gość yrra
On wygląda przystojnie :) ciemna cera, włosy, generalnie ciacho, i widać po wyrazie oczu że jest inteligentny i być może interesujący (tak, to widać w ludziach). No zawsze możliwe że tak będzie, może on też z tych fotogenicznych ;). Tylko że mi tak na wyglądzie nie zależy, nie aż tak.

Gość gość
powiem tak, patrz się na gościa, odrazu poznasz czy jest rozczarowany, w realu pierwsze wrażenie to wygląd, i niewerbalne gesty

Gość gość
a jaki czas wystarczy facetowi aby ocenił że laska mu się podoba? bo laskom starcza 15 sek :D

Gość gość
mi wizualnie wystarczy 3-5 sek. :P jestem facetem

Gość gość
i faceci nie zmieniają nigdy zdania o danej dziewczynie?? jak np. zmieni look. zazwyczaj zostaje w 'not zone' bo to pierwsze wrazenie było gorsze czy jak to jest

Gość gość
"ŁysaGlaca Jeśli chłopak poleciał tylko na ładne zdjęcie i się rozczaruje to lepiej dla Ciebie, na co Ci ktoś taki? A jeśli zwyczajnie Cię polubił to nie będzie to miało znaczenia, przecież nie wyglądasz odpychająco, jak sama piszesz jesteś wręcz ładna, to aż nadto co potrzeba". Aż mnie zaskakują (bardzo pozytywnie) Twoje kolejne komentarze, które zupełnie nie pasują do Twojego nicka.

Gość Łona jest Aniołem
Łona wygląda dobrze w realu i na fotkach .To pisałem ja -"Łona jest Aniołem" :)

Gość gość
"i faceci nie zmieniają nigdy zdania o danej dziewczynie?? jak np. zmieni look. zazwyczaj zostaje w 'not zone' bo to pierwsze wrazenie było gorsze czy jak to jest" x Jak się podoba to się podoba i już, moze wywrócić swój wygląd o 180 stopni i niczego to niezmieni :P tak jest jeśli chodzi o pierwsze wrażenie z wyglądu. No ale, jeżeli laska jest choojowa z charakteru, to zdecydowanie wypacza w oczach faceta jej urodę :(