Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodzicie co niedzielę do kościoła

Polecane posty

Gość gość

i po co ?

Gość gość
żeby mieć życie wieczne

Gość gość
życie wieczne zapewnia kochanie bliźnich jak nauczał wasz Jezus, a nie ciąganie się na nudne i głupie rytuały, odprawiane przez tłustych zakłamanych buraków (nie wszyscy tacy, ale większość)

Gość JanPawełII
Nie chodzę. Kościół to ciemnota, a wiara w kolejnego potencjalnego mieszkańca Domu Dla Wymyślonych Przyjaciół Pani Foster i traktowanie go jako absolut i autorytet moralny jest według mnie największą z możliwych głupot.

Gość byjjss
Aby pamiętać o tym że nie jestem tu sam. Aby pamiętać o swoich grzecach i tym jak mi za nie wstyd. Aby wierzyć w to że Bóg tak mną pokieruje w tym tygodniu że nie będę grzeszył jeśli go wysłucham. Oraz aby pamiętać że nawet jeśli będę się rozkładał od grzechu , zawsze jest ktoś kto mnie uzdrowi i wszytko wybaczy

Gość liczi i mango
Nie żeby Artur się wytęsknił

Gość gość
tak;)

Gość gość
Niepotrzebny do tego ciemny kościół wmawiający ci, że jesteś złyyyyyy. Po prostu kochaj ludzi i nie będziesz musiał farmazonów o rozgrzeszeniu pisać. Ale zdaje się, że to katolom przychodzi najtrudniej - kochanie innych, a zwłaszcza niekatolików

Gość gość
"Ale zdaje się, że to katolom przychodzi najtrudniej - kochanie innych, a zwłaszcza niekatolików" załóż więcej takich topików i ucz miłości :P