Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciało mam jedno

Tyje w oczach ciagle diety i pozniejsze napady glodu mnie juz mecza

Polecane posty

Gość ciało mam jedno

Mam 23 lata, 173 cm wzrostu, i ważę 68 kg. Wiem to jest waga poprawna jednak uwierzcie, że tyje, tyje w oczach. Jeszcze niecałe dwa miesiące temu ważyłam 63 kilogramy i czułam się dobrze jednak zawsze gdzieś z tyłu głowy miałam plan diety. I takie błędne koło dzień reżimu, powrót do domu i napad- jem wtedy wszystko w zastraszających ilościach, przykre. Dzisiaj weszłam na wagę i zobaczyłam liczby. Zmartwiłam się nie na żarty. Myślę i myślę i szukam diety odpowiedniej dla siebie, z racji mojego ostatniego tryby zycia ( do 16 dwa jabłka- po powrocie do domu napad) i tak w kółko. Myślę o dukanie, sama nie wiem, znam opinie, wyniki i skutki diety białkowej. Przyznam, że potrzebuje szybkich wyników, aby się nie zdemotywować. Bardzo proszę o opinie i porady.Wiele radości sprawiłoby mi gdyby ktoś wsparł słowem i motywował mnie do działania.

Witaj. Ja jestem na dukanie drugi czas i na tej diecie czuje się rewelka. Za pierwszym razem schudłam w 2ms-c 8 kg ale niestety musiałam przerwać i teraz mam możliwość wrócić do tego sposobu odżywiania się. Jak dla mnie jest to genialna dieta, ale wiadomo każdy organizm znosi inaczej. Polecam 2 fora Z kotem w kuchni (muszę tak pisać bo inaczej uznaje za spam więc musisz wpisać w wyszukiwarkę) oraz dukan.blox powodzenia :)

Gość śliczną być
ja od dziś zaczynam dukana b ,chetnie mogę dołączyć w grupie zawsze jest łatwie, moja waga 64kg przy wzr 168cm ,bardzo bym chciała zgubić te 10kg (było by idealnie)

Gość ciało mam jedno
Hej śliczna :-) ja też zaczynam od dzisiaj, ale jak już sobie tylko pomyśle o białku to mi brak apetytu jestem przyzwyczajona do ogromnej ilości węglowodanów dlatego też pewnie te pierwsze dni będą trudne. Jeżeli chodzi o cel to też marzy mi się i 10 kg i byłabym ogromnie szczęśliwa gdyby udało mi się osiagnąć to jeszcze w tym roku. Vanne- super wynik, mam do Ciebie pytanie czy podczas kuracji ćwiczyłaś w jakikolwiek sposób? Na śniadanie zjem płatki owsiane na wodzie i szklankę gorącego mleka. życzę Wam wszystkim miłego dnia:-)

Gość ciało mam jedno
Pierwszy dukanowski posiłek już za mną a była to bułka z patelni (pycha!!!:-)) z piersią z kurczaka smażoną na wodzie z przyprawami i malutki korniszon:) Jestem pozytywnie nastawiona do diety- oby jak najdłużej :>

Gość gość
autorko tak sie zaczyna bulimia... tez przez to przechodzilam... to zle ze rano nic nie jjesz a potem sie opychasz bo przez to najbardziej tyjesz. moze zanim zaczniesz diete zaczni regularnie jesc. duze sniadanie, potem drugie sniadanie, obiad, na podwieczorek owoc, lekka lekaca np sałatka. ak sie do tego przyzwyczaisz to zacznij diete

Gość gość
chwileczke moja droga, kazdy by mial napad wieczorem jakby dzien spedzil na jablkach. Niejedzenie jest cenna umiejetnoscia w czasach kryzysu, ale niestety tak sie nie da. Wlasnie takie cos prowadzi do kompulsow i problemow psychicznych. Nie utyjesz od normalnej kanapki na sniadanie, owoca i jogurtu na drugie, normalnego obiadu i skromnej kolacji. Utyjesz od nadmiaru kazdego pozywienia, rozumiesz? WIec przestan wymyslac tylko zacznij normalnie jesc. Cale zycie na Dukanie nie bedziesz. Poza tym Dukan jest dobry dla osob z nadwaga 20+ bo zywia sie energia z tluszczy, osobom z nieiwelka nadwaga ta dieta szkodzi i wcale tak latwo sie nie chudnie.

Gość gość
SWIETA RACJA

To że ktoś się opycha na noc nie prowadzi do bulimii .! Ludzie opanujcie się .! Autorka nic nie wspomniała o tym problemie a że się źle czuje jak się opcha to tak każda osoba otyła czy niezadowolona z wyglądu swojego ma .! I nie wymądrzam się nic o tym nie wiedząc. Przeszłam leczenie pod kontem bulimii które trwalo 3 lata i takie teksty wyprowadzają mnie z równowagi. Moja droga autorko, to że masz słabą wolę nie rozgrzesza Cię , bo gdybyś tylko Ty na tym forum miała słabą wolę to cała reszta byłaby super dupkami. Tak więc głowa do góry .! :) Nie wystarczy mówić o diecie, trzeba jej naprawdę chcieć :) 3 mam kciuki za Was i do przodu dziewczyny bo chować tej pięknej osobowości za niesatysfakcjonującym ciałem już mamy dosyć :) Ja mam do zrzucenia 30 kg.! A się nie poddaję :)

moja droga ćwiczyłam .? Nie nazwałabym tego tak. Nieudacznie kręciłam hula-hopem takim specjalnym z wypustkami. Ale wyglądałam strasznie (śmiesznie) , troszkę posiniaczony brzuch bo te wypustki ujędrniają ciało ale faktycznie brzuszek wsiąkł :) A płatki owsiane na dukanie co robią .? :P Otręby i to max 2 łyżki dziennie moja droga :)

ja na tej diecie czuje się rewelka i mam nadzieję, że i Wam posłurzy :)

Gość śliczną być
Witajcie kochane,sorki że tak długo mnie nie było, u mnie dziś ostatni dzień białkowy i już nie mogę się doczekać aż zjem jakeś warzywa ,powiem wam że ciężko jest wytrzymac ale postaram sie wytrzymać bo cieszy mnie że na wadzę jest 61.5,wiem że na razie to tylko utrata wody ale i tak się cieszę, a jak wam idzie ?miłego dzionka Wam życzę i trzymam kciuki

Gość Jagoddda
hejka. Ja też jestem w trakcie odchudzania. mam dietę od dietetyka i tego się trzymam. ale do tego muszę jeszcze zacząć więcej ćwiczyć, bo te brzuszki, które robię w domu już nie wystarczają. Może zacznę biegać, albo pływać. Muszę się jeszcze zastanowić. A jeśli mi się nie uda zrzucić 17 kilogramów do świąt, to wesprę się dokładnie takimi kapsułkami na odchudzanie -http://wsad.it/gosc/acai-extreme . Opinie mają świetne, więc chyba skorzystam.