Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po roku związku nadal macie ochotę na SEX

Polecane posty

Gość gość

codziennie? Bo ja nie i mój facet jest o to wkurzony. Mieszkamy razem i ciagle ma o to pretensje że odwracam się dupa i zasypiam. Do tego czepia się tego ze to zawsze on inicjuje.

Gość gość
No tak, złapałaś faceta na c**ę, teraz mieszkasz z nim, to już uważasz, że nie trza się starać...

Gość gość
pozostaje mieć nadzieję, że facet przejrzy na oczy i nie da się zaciągnąć do ołtarza, skoro już po roku ma przeyebane

Gość gość
Dziwni jesteście :O Ja po 12 latach związku nadal mam taką samą ochotę na sex, jak na początku i moja kobieta także. Nawet teraz mi stanął, jak o tym piszę :P🖐️

Gość gość
To ja autorka. Czemu tak się dzieje? Mój facet nie wykazuje do mnie żadnych czułości w ciągu całego dnia, ani nie przytuli, ani nie pocałuje, nawet jak wraca z pracy to nie dostane od niego buziaka. A potem wieczorem to nagle sobie o mnie przypomina i chce mu się seksu. Ja tak nie umiem, potrzebuję czułości. W moim porzednim związku tak nie było. Teraz nie mam ochoty na seks bo dla mnie on jest taki mechaniczny,szybkie ruchy, praktycznie zero całowania. Takie nie moje:-(

Gość gość
no to ci się nie dziwie:-/

Gość gość
ale nie masz ochoty w ogole na seks? bo to jak on podchodzi, to raczej twoja wymowka by go nie uprawiac (by polepszyc sam stosunek wystarczy porozmawiac z partnerem), to z toba jest cos nie tak, bo to zaburzenie w organizmie jezeli nie wykazujesz ochoty na seks.