Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnake

dzień okresu ból jajników

Polecane posty

Gość Annnnake

dziś powinnam dostać @ teoretycznie (jest nieregularny - czasem 2,3,4 dni różnicy), boli mnie brzuch ale jakoś tak dziwnie, zapewne jajniki i trochę mi słabo.. nie wiem. myślicie, że się @ dziś pojawi czy nie? proszę o zwykłą poradę

Gość Annnnake
tzn tak podejrzewam, że to jajniki. Ból w dole brzucha po obu stronach. A brzuszek też jest trochę wzdęty i twardy jak to zwykle u mnie przed czy w trakcie okresu. Ale ból jakiś dziwny

Gość gość
ktokolwiek pomoże mi to zinterpretować?

Gość gość
Dostaniesz okres lada dzień. W ciąży nie jesteś bo bóle jajników miała byś wczesniej wiec nie wkrecajsobie dziecka z tego nie bvedzie

Gość gość
a czy ktoś tu sobie wkręca dziecko?! zwykłe pytanie ..

Gość gość
byle co zapytac ... jakikolwiek objaw , który jest podczas ciąży i już wścibskie odpowiedzi .. może ktoś miał podobnie dlatego pyta o poradę , a nie już sobie ciążę wkręca ...

Gość gość
jesli jestes aktywna seksualnie i nie zabezpieczasz sie to ryzyko zajscia w ciaze jest mozliwe,ale nie o to pytasz a co do tego ze bola cie jajniki, tak jest przy @ boli brzuch jajniki, plecy, niektore wymiotuja nawet podczas okresu.aczkolwiek zadnych boli sie nie ignoruje, przejdz sie do ginekologa zrob cytologie.ja lekcewazylam bole jajnikow okazalo sie ze mam torbiel niegrozna,ale nieleczone cholerstwo moze sie przeistoczyc w cos powazniejszego.