Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Astraliaaa

Długie a krótkie wargi sromowe mniejsze

Polecane posty

Mam nieco dłuższe wargi sromowe mniejsze i obawiam się współżycia z moim chłopakiem, mogą mu się nie spodobać... nie wiem co myśleć na ten temat. Niech wypowiedzą się kobiety które takie posiadają lub mężczyźni którzy mieli styczność z takimi ;)

Gość error85
jesteś kobietą jako całością nie będzie go zbytnio interesować jak masz wargi bo on pożąda ciebie nie twoich warg

Jednak jest to swego rodzaju wstydliwa sprawa, świadomość że nie jestem "idealna" pod tym względem ...

Gość error85
to jest twoja wymówka bo się stresujesz przed zbliżeniem i to jest naturalne zawsze mogłaś wymyśleć coś innego

Gość gość
Są ładne. Mi by się spodobały.

Nie widzę związku... po prostu się tego wstydzę i chciałabym się dowiedzieć co inni uważają na temat takich "motylków " ;) zwłaszcza panowie

Gość gość
a ja uważam, że ludzie teraz oglądają za dużo p***osów. Powiedz, jakbyś porównania nie miała to też byś się tym martwiła?? Podejrzewam, że dla faceta nie ma to znaczenia jakie kto ma wargi. No chyba że ma z 17 lat...

Gość error85
a współżyłaś z nim? po wypowiedzi myślę ze nie. Nie ma ideałów wiec po ten perfekcjonizm. jak coś jest nie tak to i tak pożąda ciebie nie tylko twoje ciało też psychikę

Gość gość
No właśnie ona ma 16, a jej chłopak ma 17, pisała na innym wątku.

@gość - coś w tym jest, p***osy to jednak maszyny do kompleksów... mój facet ma krzywego penisa i też ma na jego punkcie straszny kompleks choć mówiłam mu że nie jest to dla mnie ważne i żeby się tym nie przejmował...

@gość - bingou ! teraz pewnie mnie zjedziecie bo przecież w tym wieku nie mogę się martwić o takie spawy, prawda ? ^^ a jednak, myślę o tym coraz częściej

Gość napaloony
astraliaaa, nie wygłupiaj się! Po pierwsze - taki motylek jest boski! można ssać i pieścić, lizać i masować - jeśli ciebie to oczywiście kręci. Spędziłem kiedyś sporo nocy podziwiając i pracując nad czymś takim u jednej z moich - było świetne. A w ogóle, to czy wszyscy musimy wyglądać jak z p***ola? Nie wiem, czy się przyda, ale moja - tak po drugim wytrysku, żeby go postawić - smarowała sobie tego motylka swoim śluzem, klękała nade mną tyłem i delikatnie masowała mi tym sutki i klatę. Pokaż faceta, któremu po tym trzeci raz nie stanie.

Gość gość
Witaj, Producenci programu telewizyjnego o chirurgii plastycznej i medycynie estetycznej, współpracujący z jedną z najlepszych klinik w Warszawie, szukają osób do nowego projektu. Poszukujemy uczestników, którym pomożemy zlikwidować nawet najbardziej wstydliwy defekt, którzy otwarcie opowiedzą o swoim problemie. Jeśli jesteś zainteresowany, proszę o kontakt na sandra.jolie@wp.pl Pozdrawiam, Sandra

Gość jakis_nick
O rany, dziewczyno! Jak mnie kręcą takie jędrne wargi! Zamiast się stresować przyjmij do wiadomości że takie wargi to nie wada, ale zaleta!