Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie chodzic do szkoly i na sprawdziany

Polecane posty

Gość gość

Jestem w liceum , albo choruje na zespół jelita drażliwego , albo po prostu zbyt mocno się stresuje.. Mam takie sobie oceny,w szkole nie denerwuje się przed sprawdzianami dlatego że mogę dostać złą ocene , ale na lekcji z nerwow zaczyna burczeć mi w brzuchu , albo mam potrzebę wyjść do toalety , a przecież nie mogę na każdej lekcji co chwile.. Jeśli odżywiam się zdrowiej , jem mniej , to jest trochę lepiej. Jutro mam pisać esej z historii na lekcji , nie wiem jak sobie poradzę.. :( tabletki uspokajające nie pomagają. Cała godzina ciszy , nawet dwie, a mi zaraz z nerwów jak tylko zapadnie cisza zachce się załatwiać , będzie mi burczeć , i w ogóle , jak o tym myślę to... nie mam już siły , chce mi się tylko płakać , dla was to może być śmieszne , niezrozumiałe , a mi to niszczy życie , i coraz bardziej psychikę :( Chcialabym żeby ktoś mi pomogl , bo ja już wariuje Boje się jutrzejszego dnia , tak bardzo go nie chce

Gość gość
wspolczuje Ci, ja też nienawidzilam szkoly ale na szczescie od wielu lat mam ten koszmar za sobą... jednak teraz mam inny koszmar: brak pracy. Nie wiadomo co gorsze.

Gość gość
Myśle że gorsza jest jednak szkoła :( Pracą się nie przejmuj , szukaj u siebie w mieście a ostatecznie można wyjechać do innego miasta albo kraju. Ale czy ktoś mi może jakoś pomoc , czy jest tu jakies wyjście ? :( Spradzian mam już jutro , iść musze , a jak o tym mysle to chce mi się wymiotować