Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrozpaczona

Polecane posty

Gość gość

zakochalam sie w o 10 lat starszym facecie,on tak jakby dawal mi do zrozumienia ze tez jest mna zainteresowany...wczesniej ukrywalam to ze sie w nim zakochalam,ale czuje ze juz tak wiecej nie wytrzymam i jesli czegos nie zrobie to sie wykoncze;((( mowi sie ze lepiej zalowac ze sie cos zrobilo niz ze sie czegos nie zrobilo..tylko jak ja mam mu to powiedziec??? boje sie,ze dostane kosza;((( i tak cierpie;( blagam o pomoc co robic?

Gość gość
a on ma rodzine??

Gość gość
Skoro jak czegoś nie zrobisz to się wykończysz - to zrób to. Najwyżej dostaniesz kosza, ale bedziesz wiedziała jakie są jego uczucia wobec ciebie.

Gość gość
Jak on ma rodzine to współczuje bo facet może tylko chce sie Tobą zabawić....

Gość gość
a może to tylko jednostronne uczucie, liczysz się z tym? co na siłę go usidlisz? jasne że nie.

Gość gość
licze sie z tym ze to moze byc jednostronne uczucie i nic wtedy bede musiala sie z tym pogodzic trudno na sile nikogo nie chce przy sobie trzymac,licze sie z tym ze chce on sie zabawic tylko i mimo tego ze go kocham i licze na cos wiecej szleje za nim i zgodzilabym sie z nim "zabawic" tylko jak mu to powiedziec...jutro bede sie z nim widziec musze go przeprosic ostatno bylismy na imprezie i upilam sie i zaczelam sie go czepiac i klocic ja komnpletnie tego nie pamietam,nie pamietam tez co mowilam,znajomy opowiadal mi sie byl na mnie bardzo zly i ze przegielam dlatego widze ze juz nie potrafie ukrywac niczego i chce jasnej sytuacji,czas zebrac sie na rozmowe tylko jak ja przeprowadzic kompletnie brak mi slow;(((

Gość gość
jeszcze dodaj ze poznałas go na nauce jazdy?:D

Gość gość
nie dlaczego na nauce jazdy? on jest przyjacielem mojego przyjaciela i tak go wlasnie poznalam...

Gość gość
co robić?co mu powiedziec

Gość gość
ja bym powiedziała prawde.ps. a ile Ty masz lat??

Gość gość
tylko jakbys to powiedziala?

Gość gość
mam 19 lat

Gość gość
no wejź jakos zorganizuj spotkanie przeproś go na impreze zobaczysz co Ci powie...jak muzalezy to zapewne powie eee tam zapomnij nic sie nie stało .No nie wiem albo powiedz prosto z mostu ze cos do niego czjesz albo zaczniesz go całowac

Gość gość
jutro sie z nim widze,chyba zbiore sie na odwage i mu powiem wszystko...trzymajcie kciuki dzieki za rade....chociaz nie wiem nadal jak mu to powiedziec jakos bede musiala...

Gość gość
daj potem znak!!! TUTAJ!! jestem ciekawa-powodzenia

Gość gość
dam znac,jesli jest jeszcze ktos kto moze podpowie mi jak to najlepiej ujac i mu wyznac bede wdzieczna

Gość nrGG42477073
znajomosc przez neta ? czy real ?

Gość gość
dlaczego na nauce jazdy???

Gość gość
Nie masz szans, jeszcze z nim nie jesteś a już zrobiłaś mu jazdę i siarę jak p******a jakaś, niezrównoważona psychicznie franca :D