Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trip hop

Mam wrażenie że każda laska w przedziale od 16 do 26 lat

Polecane posty

Gość Trip hop

Jest spragniona wyuzdanego seksu, dostrzegam to w głębi ich oczu... Pragną żeby im wszędzie wsadzać, poniżać je i perwersyjnie r****ć. Też to widzicie? Ubierają się podniecająco, przybierają seksowne pozy, w oczach widać, ehem, złe ogniki.

Gość gość
To masz złe wrażenie :) ja mam 21 lat i taka nie jestem :)

Gość gość
Widzisz to co chcesz widziec ;]

Gość Trip hop
Musiałbym cię zobaczyć żeby ocenić czy mówisz prawdę, tego nie da się ukryć, w głębi widzę że są spragnione nie tylko komplementów ale i ostrego seksu.

Gość gość
Czasami owszem mam na taki ochotę, czasem na na spokojny i romantyczny, czasemw ogóle nie mam, ale mam męża, który każdą tą sytuacje rozumie i w każdej świetnie spełnia swoją rolę :)

Gość Trip hop
Ale ja to widzę. Ten niegrzeczny wzrok, znudzony monotonią dnia codziennego, może czekają na k****a swojego albo obcego chłopaka, tęsknią do tego? Widzę jak się patrzą, jak taksują innych ludzi pod kątem atrakcyjności fizycznej.

Gość Trip hop
Wy kobiety możecie w każdej chwili myśleć o najbardziej podniecającym seksie i być nawet blisko granicy rozkoszy na samą taką myśl bo nie macie wzwodu, wy o tym marzycie i myślicie bo po prostu możecie. :)

Gość gość
To prawda. One chcą tego, żeby walić je w tyłek aż do krwi, dusić kablem od żelazka i bić z pięści po żebrach. Moja kobieta tego pragnie każdego dnia.

Gość gość
Lubie ostrzejszy seks, ale bez agresji, mój mąż czasem mnie mocniej przytrzyma czy da klapsa, ale zawsze robi to z umiarem

Gość gość
Mam nadzieje,że po mnie tego nie widać :O nie ubieram sie wyzywająco i nie pragne jakiegoś brutalnego seksu ale faktem jest,że pragnę seksu w ogóle bo jestem dziewicą i mi dokucza popęd zaczyna mi odbijać i jestem zboczona męczące jest to wszystko zaczynam fantazjować o kolegach nie moge sie skupić na niczym,agresywna sie robie najgorsze ze jeszcze ten stan potrwa

Gość gość
To się masturbuj.

Gość gość
przecież oczywiste jest,że sie masturbuje :O ale myslisz,że to mi wystarcza? codziennie to robie ale i tak jestem napalona na facetów chce facetowi coś zrobić i żeby on mnie dotykał :P