Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET wiek 30 lat co powinnien osiagnac w zyciu

Polecane posty

Gość gość ona30
zaraz ci tu napiszą ze powinien miec mieszkanie,samochód,oszczędności kilkadziesiąt tysięcy i wypłatę conajmniej 5 tys

Gość gość
Powinien mieć kilka dobrze prosperujących firm, dom, mieszkanie, dobrej klasy sportowy samochód jeśli singiel lub dobrego suva jeśli rodzinny, zarobki nie mniejsze niż 600 tys rocznie oczywiście na rękę. zadowolony ?

Gość gość
Prezes rady nadzorczej wielkiej spółki...

Gość gość
nie chodzi mi o nie wiadomo co. opisze wam moj problem. ja mam 29 lat. facet z ktorym sie spotykam ma 30 lat. Ja mieszkam w kawalerce w miescie , on na wsi z rodzicami 15km odemnie. Nie ma prawka, nie ma samochodu. PRacuje gdzies na budowie jako pomocnik. zarabia ok.1500zł. Jest spokojnym , milym facetem.zadbany, nie pije nie pali. Kiedy pytam jakie ma plany na pszyszlosc nie potrafi na to pytanie odpowiedziec.

Gość ten pierwszy gość z 21_47
Mieszka na wsi i nie ma samochodu ? Choćby jakiegoś trupa. Coś nam tu ściemniasz

Gość gość
on nawet prawka nie ma. w wekend do mnie przywozi go do miasta mama. i o 21 juz musial wracac bo ostatni autobus. szok.

"w wekend do mnie przywozi go do miasta mama" słabo trochę. jeśli ma koło 30ki to już się nieco przyzwyczaił do takiego trybu zycia i mu z tym dobrze.

Gość gość
wiem ze mial dziewczyne. ona go pogonila. nawet mieszkali razem u niej. ale ona mieszkala w innym miescie i przeprowadziul sie do niej 150km. wytrzymala z nim 2 lata. ja czuje ze on nic nie chce zmienic jemu tak dobrze.

no to już dwie osoby uważają że mu tak dobrze. Jeśli cię pociaga taki styl zycia czemu nie ? Kiedyś zastąpisz jego mamusię i będziesz go wozić do miasta.

Gość gość
no co ty nie odpowiada mi to. facet powinien sie rozwijac wiedziec oc chce w zyciu a on NIEWIE. Znamy sie ok. 1,5 miesica spotykamy sie ale czy to ma sens?????

Gość frfsdcvdsvcds
w wieku 30 lat facet powinien wychodzić z pierdla gdzie siedział za brutalny g***t i pobicie w liceum