Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma mnie ale szuka sobie innych kobiet

Polecane posty

Gość gość

... W Internecie oczywiście :( Odkrylam przypadkiem, na portalu, poznalam po charakterystycznym stylu pisania. W ogóle się nie kamuflował, wszystkie dane się zgadzają. Po wpisaniu do wyszukiwarki jego pseudo znalazlam tego więcej. Jest mi tak beznadziejnie przykro, po co on ze mną jest, skoro najwyraźniej mu nie odpowiadam i szuka innych. Prawie dwa lata razem nic dla niego nie znaczą :( Co zrobić, co byscie zrobiły, zakończyły to od razu? Jestem załamana.

Gość gość
albo rozmowa..ale tylko pod warunkiem że on jest reformowalny i chce sie dla Ciebie zmienić, albo niech spieprza gdzie pieprz rośnie bo od takiego pisania do zdrady malutki krok!

Gość gość
Ja bym od razu zniknęła bez słowa.Nie warto z takim rozmawiać.Nie ma zasad.Obieca ci wszystko,a pewnie dalej będzie robił swoje.

Gość gość
Też byłam z facetem jakiś czas, a mimo to przez cały czas miał konto na portalu randkowym, nie rozumiem takiego postępowania.

Gość gość
Wiem właśnie że to krok od zdrady :( Najwyraźniej on szuka ku temu okazji. Na razie nic z tym nie zrobilam, bo już kiedyś byla podobna sytuacja, chciałam wtedy to zakończyć, ale on wyblagal, a ja glupiia uwierzylam. Rok temu to bylo, a teraz znowu czegoś sobie szuka, tzn wolnych kobiet. Więc chyba jest niereformowalny? Jak coś powiem to już będzie koniec.

Gość gość
jestes tylko zabawka. a on cie nie kocha.jestes naiwna.😭

Gość gość
Udawaj,ze nic nie wiesz...bo jeszcze Cie zostawi i co zrobisz wtedy? :D

Gość gość
Już raz "coś powiedziałaś'...i widzisz jakie są efekty.Trochę dumy,dziewczyno! teraz juz nie czas na rozmowę,rozmawiałaś rok temu i nic się nie zmieniło.Naprawdę wierzysz,że będzie lepiej?Nie poniżaj się byciem z kims ,kto cię nie chce,kto szuka lepszej,a w międzyczasie zapewnia sobie seks z tobą.

Gość gość
Widocznie lubi zamaczac fiuta w wielu otworach.Albo to akceptujesz albo nie.

Gość gość
Najgorsze jest to, że patrząc na godziny, w których pisał na tych portalach, to często w tym samym momenicie pisał ze mną smsy albo w tym samym dniu się widzieliśmy.. I zawsze pieprzył farmazony typu "jesteś jedyna, kocham cię" itp. Jak można tak postepowac. Czemu jesli mu nie odpowiadam i szuka "lepszego modelu" to po prostu nie pwoie mi, ze to koniec? gośc, tak podejrzewam, że jestem zabawką neistety. Moze z braku laku ze mną jest, tylko jakim draniem bez uczuc trzeba być żeby tak robić. Dziewczyny jak to rozegrać? Olać jak będzie pisał i przestać sieodzywac? Bo w kropce jestem.

Gość gość
kopnij go w d**e

Gość czerwone korale i smaczne wino
Na poczatek byl z nim porozmawiala i szukala jakiegos sesownego wytlumaczenia. Jezeli bedzie wstanie ci to wyjasnic ok - ale ja i tak bym z nim nie byla. Nie wyobrazam sobie takiego czegos- i zycia z takim czlowiekiem !

Gość gość
"czerwone korale i smaczne wino Na poczatek byl z nim porozmawiala i szukala jakiegos sesownego wytlumaczenia. Jezeli bedzie wstanie ci to wyjasnic ok " Sorry,ale jak to mozna wyjaśnić????!!Zresztą przecież juz z nim rozmawiała rok temu! Nie czytałyście? Ile razy można rozmawiac? Mówiłam,że obieca wszystko,a dalej będzie robił swoje. Jaki człowiek tak robi? Większość mężczyzn niestety:(Niewielu ma honor i jakiekolwiek zasady. Ja bym nie odpowiadała na telefony i smsy.Cisza w eterze.Watpie czy będzie się strasznie dobijał.Chyba ,że nie ma nic na oku aktualnie,to tak łatwo nie zrezygnuje z zapchaj-DZIURY.

Gość gość
Dzięki dziewczyny... Nie wiem czy się będzie dobijal, moze rzeczywiście ma już jakąs inną "przyjaciółkę", bardzo mozliwe. Mógł jeszcze szukać w różnych innych miejscach, nie tylko tam gdzie idziałam.

Gość gość
ale sukinsyn

Gość gość
Dzifkarz nie wart jest JEDNEJ twej mysli,napisz mu,ze nie spotykasz sie z k****arzem i zmien numer telefonu!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zrob tez badania na kile,rzezaczke i aids koniecznie.:(:/:(

Gość gość
ile macie lat? wyglada,ze on nie chce zwiazku,a chce sie bawic i bzykac na prawo i lewo.:(przykro mi

Gość gość
Oboje mamy po 24 lata. Jest czasem trochę niedojrzały, żałuję że przymykałam na to oko, mam za swoje

Gość gość
Czyli kiedys ci nie przeszkadzalo,a teraz przeszkadza??? To nie kwestia dojrzalosci a charakteru i zasad moralnych.

Gość gość
Przeszkadzało mi, ale na pewne niedojrzałe zachowania przymykalam oko, bo zakochana byłam czy tam jeszcze jestem. Jak wszystkie głupie naiwne baby myślałam, że wydorośleje. Przeszkadzała mi sytuacja sprzed roku, chciałam wtedy zerwać, już wszystko co z nim zwiazane pokasowałam itd, a wtedy on błagał i wył, zebym nie odchodziła, już nigdy wiecej tego nie zrobi itd, a ja niepotrzebnie się zgodziłam na powrót. Wszystko przez moje zaślepiające zakochanie

Gość dawny cream
tacy zawsze mają branie , powionnas sie cieszyc ze jestz tobą a nie z inną

Gość gubjhuku
CZY JEST DOBRY W SEKSIE?

Gość gość
Jestem zdania,że kochać trzeba mądrze i na pewne rzeczy się nie godzić.

Gość gość
Poczytaj o chorobie seksocholizm ,bez leczenia taki się nie zmieni .

Gość gość
Calkiem mozliwe,ze to seksoholik,czy ma jeszcze inne nalogi np.pije za duzo lub hazard? Nalogi czesto ida w parze.

Gość gość
Wszyscy macie racje, no ale nie wiedzialam ze w doopku się zakochuje i teraz trochę ciężko mi przez to przejść, dlatego mu wiele wybaczalam. On raczej nie jest seksoholikiem, na tych portalach nie pisal nic o szukaniu na seks. Po prostu szukal wolnych kobiet, szukal sobie nowej baby.

Gość gość
Nalogi, papierosy, pije w weekendy na imprezach, w tygodniu jakieś piwa. Chyba alkoholikiem jeszcze nie jest.

Gość gość
Znam to usprawiedliwienie się znajdzie ,wbij w gogle i poczytaj seksocholizm ,poczytaj ile pasuje do niego a potem pomyśl i podejmij decyzję ,właściwą decyzję,powodzenia.