Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobre kosmetyki gdzie kupujecie Wawa

Polecane posty

Gość gość

Kochane! Mam do Was takie pytanko. Gdzie kupujecie kosmetyki ? Macie jakieś swoje sklepy? Ja bym chciała dostać coś fajnego - fluid, coś do pielegnacji ciała.. Polecicie mi jakieś miejsca albo pordukty?

Gość gość
ja od niedawna korzystam z kosmetyków Pure Fiji. Może nie należą do najtańszych, ale są bardzo dobre i pięknie pachną :) Nie wiem czy mają w Stolicy jakiś punkt stacjonarny, ale przez stronę też można kupować http://store.purefiji.pl/

Gość gość
ja lubię robić zakupy w drogerii rossman.

Gość gość
Zajrzyj sobie na mikase.pl Muszę powiedzieć, że tam jest tego multum, jest w czym wybierać.

Gość gość
Ja do pielęgnacji ciała używam masła do ciała z FM. Jest rewelacyjne! i starcza na długo, zarejestrowałam się na 0 zl na www.pieknoiuroda-fm.pl warto chociaż przejrzeć katalogi, to nic nie kosztuję:)

Gość gość
Ktoś kupował wody toaletowe z mikase.pl? Jak Wam się podobają zapachy i czy są trwałe?

Gość gość
Ja sobie kupiłam farbę do włosów firmy Verona i jeszcze kilka drobiazgów. Dawno nie widziałam tak dobrych cen w sieci.

Gość gość
Ten sklep Mikase jest spoko :) Bardzo mi przypadł do gustu :)

Gość gość
Co sądzicie o serii do pielęgnacji ciała Spa&Wellnes? Znalazłam coś takiego w Mikase i jestem ciekawa efektów korzystania.

Gość izusiaw
Ja kupuję tylko przez internet, mam swoje sprawdzone kosmetyki. Zaopatruję się w sklepie dax cosmetics http://www.sklep.dax.com.pl/dax-sun-opalanie-l8. Jest bardzo łatwy w obsłudze, wpisujesz markę i ładnie wszystko się wyświetla.

Gość gość
Fluid Mineral Silk&Lift, ktoś korzystał...?

Gość 0987654
Dobrze nawilża. Moim zdaniem skuteczny.

Gość Mikca
Kosmetyki do pielęgnacji mam zamówione w Supplite. Przysyłają paczkę z kosmetykami co miesiąc, fajnie zapakowaną, w dość dobrej cenie - jak dla mnie super rozwiązanie :)

Gość gość
Mikca sporo ostatnio czytałam właśnie o supplite i dziś poszło pierwsze zamówienie. Zawsze sobie obiecuję, że tym razem gdzieś zamówię taniej kosmetyki, a później i tak kupuję w osiedlowych sklepach wydając krocie, więc może to jest sposób ;)

Gość gość
Ja najczęściej kupuję przez internet http://sklep.dexplus.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Dostawa jest szybko, towar zawsze pierwszej jakości. Moim zdaniem warto u nich kupić. Polecam serdecznie!

Gość gość
ja też myślę, że nastała era zakupów przez internet. Ja lubię kosmetyki od nich http://www.arabiannight.pl/ i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Moim zdaniem warto :)

Gość Marlena_sykes
Mnie osobiście się bardzo dobrze kupuje poprzez stronkę www.lovenue.pl . Na pewno dużo mi daje fakt, że można w tym sklepie skorzystać z porad eksperta, czyli pani Magdy Pieczonki, która jest zawodową makijażystką. Na filmach, które są na stronie maluje między innymi Natalię Siwiec i robi to rewelacyjnie!

Gość sylwiaLat
Zdarza mi się od czasu do czasu zamówić jakiś krem organiczny, ale raczej rzadko. Jak już coś kupuję to na stronie www.naturadlapiekna.pl . Tutaj mam pewność, że kosmetyki są prawdziwe, a nie udawane ;P Na wszystko dają certyfikaty. W ogóle bardzo przyjemny kontatk ze sklepem.

Gość sccs
Jak chcesz kupić jakieś oryginalne kosmetyki, żeby sobie przetestować to warto sprawdzić ofertę na stronie www.beglossy.pl . Beglossy to jak dla mnie super połączenie niskiej ceny z wysoką klasą kosmetyków. Dostajesz w paczce takie miniaturki kosmetyków, później możesz napisać na ich stronie swoje wrażenia ze stosowania. Co miesiąc jest tworzona inna paczka dla Ciebie, zgodnie z Twoimi potrzebami. Dla mnie bomba!

Gość MagdaLl
W sumie to dobre są kremy z olejkiem arganowym, jest teraz na niego taki szał. Znazłem taką firmę www.eleri.pl i mogę powiedzieć, że jestem zadowolona z zakupów. Towar przyszedł na czas i dostałam trochę próbek.

Gość zelaww
Bardzo dobry krem wyszczuplający ze skondensowanym ekstraktem ziołowym kupiłam ostatnio ze sklepu na portalu www.beatwell.pl . Chodzę z tym kremem do znajomego masażysty, bo to jednak warto porządnie wmasować. Efekty mnie zaskakują. Raczej sądziłam, że te kremy to trochę naciągana historia, ale jak zmierzyłam się ostatnio w pasie i brakowało 6 cm...to powtórzyłam mierzenie z tego szoku...i co? Znowu wyszło 6 cm mniej a skóra jędrniejsza!

Gość anja222
Najbardziej wydajne kosmetyki z jakimi się spotkałam ma sklep internetowy www.coletia.eu . Produkty wyraźnie luksusowe, rabaty od większych zamówień. Mam kilka kremów na dzień i na noc. Skóra jest faktycznie wygładzona, czuję odświeżenie na wiele godzin od nałożenia preparatu, do tego wydajne rozprowadzanie, piękny zapach.

Gość natka443
Lubię ogólnie organiczne kosmetyki naturalne koniecznie wydajne i w małych objętościach, aby zmieścić je na co dzień do torebki. Z mgiełką od Alteya Organics, np. w ogóle się nie rozstaję. Zastępuje mi zwykły perfum. Proszę zajrzeć do sklepu www.perlanegra.pl . Mam mgiełkę w sprayu lawendową (100ml), która ma 100% czystości. Jak jestem zmęczona to pryskam na twarz i odżywam. Niesamowite uczucie. Polecam każdemu :)

Gość Jola39
Ja kupuję tam gdzie jest wybór, a mianowicie w sklepie http://www.kosmetyki360.pl/ Mnóstwo sklepów w jednym miejscu plus opinie o firmach także nic tylko zamawiać. Kosmetyki są moją dumą, mam wielką kolekcję i co chwilę coś zamawiam, niedługo drogerię otworzę hehe.

Gość gość
Ostatnio nie włóczę się po drogeriach i kupuję w necie na ekobieca.pl, wszystko mogę wybrać na spokojnie, czasem jakieś fajne promocje się trafią i kosmetyki jakich nie ma w zwykłych drogeriach można kupić.

Gość gość
Drogeria online Nocenka ma duży wybór kosmetyków. Na stronie www.nocanka.pl jest cała oferta. Dobra wyszukiwarka, wszystko podzielone w kategorie także nie trzeba tracić całych godzin żeby znaleźć dopasowany produkt którego się szuka. A wiadomo że każdy ma inną cerę, inne preferencje.