Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaplamka

czy ze świecą szukać i jak to ma w końcu być

Polecane posty

Gość małaplamka

Słuchajcie kobietki. Jak to jest z tymi facetami. Jestem mężatką ale ostatnio często mam mieszane uczucia. Mój mąż chyba mnie kocha, pomaga mi w obowiązkach, liczy się z moim zdaniem. Bardzo chce mieć rodzinę i z niecierpliwością czeka na dziecko. Bardzo chciał naszego ślubu. Kiedyś był osobą porywczą ale nauczył się panować nad swoimi uczuciami i spokojnie rozmawiać. Pochodzi z trudnej rodziny w której nie ma więzi ani zaufania a tym bardziej oparcia. Jest jednak trochę nieodpowiedzialny, kiedyś wystartował z nietrafionym biznesem i narobił długów przez które teraz jeszcze długo będziemy stawać na nogi. Mam do niego o to żal ale wiem że był młody i chciał się porwać z motyką na słońce, ale tak to jest w młodości. Teraz wszystko jest w miarę dobrze, o wydatkach decyduje ja ale zanim wyjdziemy na prostą to potrwa jeszcze kilka lat. Jak myślicie czy jest to dobry materiał na dalszy związek. Chciałabym mieć dziecko ale trochę boję się o jego przyszłość i o to że mąż znowu się zagalopuje. A z drugiej strony każdy mógł się w życiu pogubić. Sama mam mętlik w głowie a zegar tyka..

Jeżeli kochasz męża to po prostu poczekaj, poobserwuj. Zaufanie które raz ktoś zawiódł ciężko jest odbudować i oboje powinniście zdawać sobie z tego sprawę. Co do zegara - jak zostawisz męża to i tak trochę Ci zajmie zanim kogoś poznasz i zbudujesz stabilny związek, chyba, że sama porwiesz się z motyką na słońce i zaraz po poznaniu zajdziesz w ciążę.

Gość małaplamka
dziękuję za opinię, są dni że jestem pewna wszystkiego a czasem cały worek wątpliwości, ktoś jeszcze się wypowie?

Gość małaplamka
tu nawet nie chodzi o samą ciążę ale o dalsze życie