Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY NORMALNIE ZARABIAJĄCY FACET

Polecane posty

Gość gość

ma szansę na miłość? (załóżmy,że za normalne zarobki uznamy kwotę 1200 złotych)

Gość gość
(załóżmy,że za normalne zarobki uznamy kwotę 1200 złotych) XXXXXXXXXXXXXX tego nie da się uznać za normalne zarobki!!!

Gość gość
no ale takie są realia

Gość gość
1200 zł to jest głodowa pensja, jak za to opłacić mieszkanie, rachunki, kupić jedzenia, auto zatankować? A gdzie coś na ubrania, na jakieś wyjście z kobietą - kino? Kwiaty? Cokolwiek? Nie wyobrażam sobie poważnego związku z facetem, który tyle zarabia. Jak tu myśleć o wspólnym mieszkaniu, ślubie?

Gość gość
jeżeli jesteś piękny i młody, to może jakaś starsza zaradna pani lub pan cię weźmie- w innym przypadku szanse marne. a gdybyś nawet znalazł, to wg. mnie bieda i użeranie się o kasę na podstawowe rzeczy zabije każdą miłość

Gość gość
zastanawiam się czy jesteście aż tak racjonalne czy tylko pazerne

Gość gość
Na co mam być pazerna, na jakieś grosze? Sama zarabiam na siebie, mam mieszkanie, samochód - mam się związać z facetem, który nie ma nic i w efekcie być sponsorką? Na wakacje nie pojedziemy, bo on nie ma, wozić go trzeba, mieszka z rodzicami, idziemy do teatru - bilety kosztują 100 zł, a on nie ma i co? Nie ma sensu takie szarpanie się o kasę. Może jakiejś licealistce byłby w stanie zaimponować, ale ja już od dawna do liceum nie uczęszczam, więc niestety.

Gość gość
no to super

Gość gość
a jak kobieta zarabia 1200zł to warto się z nią wiązać?

Gość poli30
1200 zł to nie jest normalna pensja,to są grosze za które nie da się wyżyć

Gość gość
Jak chcesz być jej sponsorem, to spoko, wiąż się z taką.

Gość nigdy nie wyrzucam niczego
1200 to nie sa normalne zarobki 10 lat temu owszem, byly ostatnio cyztalam, ze gus wyliczyl, ze czlowiek, ktory zarabia 3700 dzis, moze kupic tyle samo produktow z roznych rodzajow (zarcie, paliwo, itp), co 10 lat temu za 2000zl.

Gość gość
Mój chłopak zarabiał na początku naszego związku mniej. Jesteśmy razem 5 lat, teraz mamy razem 5 tys. Jesteśmy młodzi mamy po 23 i 25lat. Spokojnie masz szanse, musisz znaleźć tylko odpowiednią osobę która da Ci wsparcie. Dodam jeszcze, że obije z nas miało sytuację kiedy jedno nie pracowało. Ale jesteśmy ambitni i szybko udało nam się osiągnąć zamierzane cele. Nie biedowaliśmy nigdy. Nie mamy swojego mieszkania, wynajmujemy.