Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka28gośka28

Wkładka miedziana opinie

Polecane posty

Gość gośka28gośka28

Hej. Mam pytanie. Czy wkładkę koniecznie trzeba zakładać podczas miesiączki? Bo wczoraj dostałam @ i gin mówił, żeby przyjść wtedy. Ma to znaczenie którego dnia pójdę? Ciężko mi przewidzieć ile miesiączka potrwa, bo to moja pierwsza normalna po odstawieniu tabletek. Poza tym głupio tak iść z krwawiącą ci*ką. Jak się czułyście po jej założeniu? Mówię o miedzianej, bo hormonalnej nie mogę założyć( mama zachorowała na raka piersi- jestem więc w grupie ryzyka, dlatego też rzuciłam tabletki). Czy wkładka jest skuteczna? Bo mam obawy przed np. ciążą pozamaciczną albo po prostu boję się że wypadnie. Mam już 2 dzieci i więcej nie planuję.

Gość gość
Idz w czasie@,gdyż może cię mniej boleć.Po 2 ciążach też nie powinno cię boleć.Wkładka jest skuteczna .Nic się nie obawiaj Wkładka nie wypadnie ci z cipki,o to się nie bój.Ona siedzi w macicy czytaj forum mirena tam kobiety wypowiadają sie na temat wkładek.

Gość gośka28gośka28
Dzięki za wypowiedź, trochę się uspokoiłam :)

Gość gość
wkładka jest bez hormonów a to jednak wazne! nie zaburza cyklu i naprawde jest skuteczna, mam juz trzecia. To swietny srodek antykoncepcyjny, nie musisz zakłądac podczas okresu, nigdy tak nie robiłam.

Gość gość
Kazda wkładka jest dobra gdyż zapobieta ciąży.Można spokojnie rozwierać nogi o niczym nie myśleć i korzystać sexu w każdej chwili

Gość gość
a czy to prawda, że przy tej wkładce miesiączki są bolesne i bardziej obfite? Jeśli normalnie mam okres 6 dni, to przy wkładce coś się zmieni?

Gość gość
Zależy to od organizmu i czy kobieta rodziła.Ja mam normalną jak przed wkładka.