Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny mają silniejsze łaskotki niż chłopacy

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jak łaskocze się dziewczyny, to one często od razu się śmieją jak opętane, opędzają, chichoczą, piszczą, wiercą się i uciekają. A chłopacy jakoś bardziej powstrzymują się od śmiechu i kontrolują. Nie jest to reguła, ale dziewczyny, są często znacznie bardziej łaskotliwe niż chłopacy.

Gość gość
Wiesz, że śmiech w czasie łaskotek to objaw paniki? Nie ogarniam jak można kogoś łaskotać wiedząc, że on tego nie lubi...

Gość gość
kobieca skóra jest wrażliwsza, kwestia budowy - jest cieńsza i zakończenia nerwowe są bliżej wierzchu, dodatkowo specyficzne hormony powodują jej wrażliwość taką a nie inną

Gość gość
łaskotki to chyba kwestia psychiki. ja kiedyś je miałam, a teraz ich nie mam i wydaje mi się, że to kwestia podejścia do łaskotania. ja się po prostu łaskotek nie boję, a niektórych ludzi jeszcze nie zaczniesz łaskotać, a już się kulą.

Gość charakteryzatorka
też zwykle mamy mniej ubrane od facetów mnie ostatnio koledzy postanowili wyłaskotać i dwóch trzymało mi ręcenad głową i łaskotało pod pachami, dwóch trzymało nogi i łaskotało po stopach a koleżanki im pomagały i łaskotały mnie w nogi, brzuch i szyje - miałam bluzkę na naramka i spódniczkę bez rajtuz - jakbym była ubrana jak facet to nie miałabym tyle odkryte i nie czułabym tak bardzo :P

Gość gość
Ja prawie nie mam łaskotek, za to mój facet ma nawet jak się go lekko dotknie ;P

Gość gość
Dziewczyny bardziej na to reagują ponieważ mają delikatniejszą skórę niz chłopaki dlatego tak panikują i piszczą :) Choć to zależy od dotyku na przykład jak zaczniesz chłopakowi delikatnie jeździć dwoma paznokciami (ledwo dotykając) od pachy do łokcia tam od spodu to po chwili powinien wymięknąć, nawet gruboskórne samce mają tam delikatne miejsce.

Gość gabi zacharko
Jak chcecie to możecie mnie łaskotać powiem gdzie mieszkam : Chrobrego 8 m 5

Gość gość
nigdy jeszcze nie łaskotałem