Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE dla dymisji Minister Joanny Muchy

Polecane posty

Gość gość

Obywatele ! Apeluję do was o ratowanie ideologicznego ducha waszej Platformy. Niech każdy was, dumny z historii naszych dziadków, którzy na Westerplatte przebijali bagnetami atakujących Niemców, zamieści na swoich kontach na portalach społecznościowych wpis "NIE dla dymisji Minister Muchy".

Gość gość
spadaj oszołomie

Gość gość
Oni myślą że nas już pokonali, że Polacy nie mają już siły wystąpić w obronie swojego lepszego jutra. Ale ja wiem że powstaniemy. Powstaniemy po raz kolejny. Powstańmy ! Wstańcie - "NIE dla dymisji Minister Muchy". Wstańmy ! To nasz czas. Wstańmy !

Gość gość
Kto z was nie podniesie się dzisiaj, nie podniesie się już nigdy. To krytyczny moment - lepsze jutro jest w zasięgu naszej ręki. Właśnie dzisiaj, właśnie teraz. Ale nie możemy pozwolić na odsunięcie Minister Muchy. Komu cenne lepsze jutro i legendarna sława, niech wstanie. Powiedzmy "NIE dla dymisji Minister Muchy". Braty ! Pany ! Słońce zachodzi. Nie pozwólmy aby zaszło nad naszym jutrem. Wiem że powstaniemy. Tusk przesadził dymisjonując Minister Muchę. Powinna pozostać na swoim stanowisku.