Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Swyft

Poznałem ostatnio brzydką dziewczynę przez internet

Polecane posty

Wymieniliśmy się zdjęciami. Okazało się, że to taki tym masywnej neandertalki... Po czym podziękowałem jej za zdjęcie i się już potem do niej nie odzywałem. Za to ona zaczęła mi przysyłać jakiś spam...:(

Gość hotel na peryferiach
skad wiesz ze to ona?

Gość kargul99999
Jaki to typ tej neandertalki?

kobieta wyglądająca jak neandertalka. Trochę gruba, trochę atletyczna, o grubych, masywnych rysach - jak fiona ze szreka...

Gość kargul99999
Ale fiona była zaklętą księżniczką, spójrz od tej strony. Ponadto "troche gruba"chyba może być?

Gość gość
taki przystojniak i w necie szuka:D

Kto powiedział, że przystojniak? Umicie czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet. Sa tylko zaniedbaneeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Nie polecam poznawać się przez internet. Ja kiedyś z jedną pisałem to najpierw mi wysłała zdjęcie jakiejś laski, a później drugie swoje. Niby według tego co mówiła na obydwóch była ona, ale niestety jak zobaczyłem to drugie wyraźniejsze to się przeraziłem. Mam uraz do końca życia.

Gość gość
Do stukania chyba się nadaje?

Gość gość
nie, nie UMIMY hahahaha

Gość gość
dla brzydala brzydula

Gość gość
ale jak nie jesteś przystojnym, wysokim, dobrze zbudowanym brunetem/szatynem to taka kobieta będzie akurat dla ciebie

Gość gość
o, to chyba o mnie :)

Gość gość
znam ten ból poznałam ostatnio faceta tylko że nie przez internet znajomi nas poznali był tak paskudny że ja p*****le a uważał się za bóstwo chyba, z jednej strony to fajnie że ma poczucie własnej wartości itd itp ale bez przesady

Ja akurat jestem szatynem/ciemno blond i mam 185, ale jakie to ma znaczenie, w obliczu tego, że jestem typem człowieka nowoczesnego. Ja mam wygląd perskiego arystokraty, a nie neandertalczyka...

Ale tu nie chodzi o jej wygląd. Tylko po co ten spam? Jakiś dziwny tekst, jakby przez automatycznego tłumacza i odnośnik na podejrzany link...:o

Swyft-Przecież ty też jesteś brzydki, skoro kobiety cię olewają. Zresztą jakie to ma znaczenie, skoro brzydzi cię seks i jesteś aseksualny. Po h*j ci kobieta?

BSA, ale parę samo nawiązało kontakt, a olały mnie przy bliższym poznaniu,,, Tzn chyba za bardzo niemrawy byłem... A poza tym nie jestem aseksualny...

Swyft-Gdybyś nie był, to cokolwiek z seksalnością miał byś wspólnego a ty nie masz nic wspólnego z seksem, wiec jesteś typowym aseksalistą. A kontak to ja mam codziennie jak idę do sklepu, ekspedientki są zazwyczaj miłe i uśmiechnięte do mnie, co nie oznacza że się im podobam. Gdyby tak było, to by próbowały jakoś zagadać i ciągnąć rozmowę. Koleżanki to co innego, bo one zawsze paplają z byle kim, kobiety lubią po prostu dużo gadać i tyle. Gdybyś się im podobał, to by cię nie odpuściły. Widocznie jak się wygadały to cię olewają.

BSA ja parokrotnie usłyszałem, że jestem przystojny, ale podchodzę do tego z dystansem, bo często słyszałem to z ust osób, których nie darzę poważaniem

Uwaga, niewierzący nadchodzą!!!! ­ "Po czym podziękowałem jej za zdjęcie i się już potem do niej nie odzywałem" Nie no, zachowałeś się jak popierdółka męska :D Urwać kontakt bez słowa po zobaczeniu zdjęcia. I Ty się dziwisz, że żadna Cię nie chce?

Po co ciągnąć temat kimś, kto mi się nie podoba? Do tego , jak się potem okazało, ma coś z psychiką, bo przysyła mi spam...

Popierdółko, możesz ochłodzić kontakt na jakiś czas i na końcu podziękować za mile spędzony czas i tyle. Milczenie jest niekulturalne. Ale cóż, ja tam się nie znam na podrywach czatowych :D

Gość Love Is Like
Ehhh to takie przykre. Ja tez kiedys poznalem kogos przez neta, wymienilismy sie zdjeciami i czar prysl. Kurde poprostu w sekunde przestalo mnie do niej ciagnac.

Ale ja jej wysłałem zdjęcie, to nie chciała mi przysłać. Miałem jej przysłać kolejne. Nie chodzi tu o jej wygląd, a zachowanie. Po co przysłał mi spam? Tego nie kumam

Gość gość
Lepiej od razu zerwac kontakt niz dawac komus nadzieje. Najlepiej po prostu napisac: nie jestes w moim typie.