Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POŁOZNE I PIELEGNIARKI ZARABIAJA SPORO A NARZEKAJA WKURZA MNIE TO

Polecane posty

Gość gość

polozna dzisiaj to zarabia kokosy w roznych polozniczych klinikach itd. tak samo pielegniarka..a wiecznie narzekaja kretynki

Gość gość
Ale większość pracuje w państwowych szpitalach, a tam zarabiają mało, głupku i to one narzekają!

Gość gość
to niech znajda prace w prywatnych klinikach i juz

Gość gość
W PANSTWOWYCH MALO??? mam dwie kolezanki po pielegniarstwie po licencjacie i maja na reke 2200 złotych jedna a druga 2000 zł...jak na pierwsza prace po studiach to sporo w krakowie bo w wawie wiecej sie zarabia w szpitalach.

Gość gość
A czemu mają nie narzekać skoro co strajk to podwyżka, tak samo nauczyciele, lekarze, górnicy. Stolarz albo informatyk może sobie poanrzekać do woli i nic mu to nie da.

Gość gość
jak 2000zł na rękę w krakowie to dużo to ja jestem swięta :o dyżury 12 lub 24 h, odpowiedzialność, wycieranie tyłków starych pryków, użeranie sie z marudami...

Gość gość
trzeba było zostać położną albo pielęgniarką, a nie teraz zazdrościć. Pomyśl,że to wcale nie jest praca lekka , łatwa i przyjemna

Gość TYLKI WYCIERAJA SALOWE
pielegniarki przeciez nie wycieraja tylkow nikomu tylko salowe.. pielegniarka po studiach tylko leki podaje i zastrzyki robi a nie wyciera tylki...od tego sa salowe a wy sie nie znacie kretynki. nie po to studia ktos robi zeby tylki wycierac kretyni. poza tym niektore pielegniarki wygladaja lepiej niz lekarki ..sliczne i zadbane ..

Gość gość
nie tylko salowe wycierają tyłki, chyba nigdy nie leżałeś/aś w szpitalu

Gość TYLKI WYCIERAJA SALOWE
chyba nie powieszmi ze pielegniarka z dyplomem wyciera d**e bo padne zaraz nie wyobrazam sobie zeby sliczna i zadbana pachnaca pielegniarka *(a takie mam kolezanki )wycierala tylko..ona rozkazuje to salowym nawet w serialu na dobre i na zle jest pokazane ze pielegniarki leki podaja i zastrzyki robia a nie tylko wycieraja

Gość zdrfgegg
Za 2000 lub 2500 zł "do ręki" to ledwo przeżyć się da, więc nie mówcie, że to dobre zarobki. Samo wynajęcie kawalerki w większym mieście to ponad 1000zł na miesiąc. Większość pielęgniarek od razu po studiach jedzie na zachód gdzie się zarabia 2000 ale w euro.

Gość gfd444
hahahhahhahhahah

Gość gfd444
ale na wsi jak mieszka taka i zarobi 2 tysie a jej maz tez ma prace to zyja jak króle i wiem to po moich sasiadkach dwoch co sa pielegniarkami i na wsi mieszkaja

Gość zdrfgegg
To może facet zarabia godziwie, może wszystko na kredytach. A może mocno oszczędzają na wszystkim, rożnie ludzie sobie radzą i to jak ktoś ma dom, samochód nie świadczy o zarobkach bo ktoś może "przejadać" pieniądze a inny oszczędzać.

Gość gość K
Spędziłam w szpitalu miesiąc i naoglądałam się pracy pielęgniar. Zajmują się przede wszystkim sobą, są leniwe i zawistne. Obgadują większość pacjentów, maja wszystkich gdzieś. Większość tych tłumoków nie potrafi pobrać krwi bez rozwalania żyły. Wieczorami przynosiły pacjentom watę i kazały kulać z niej waciki, były zdziwione jak odmówiłam.

Gość gfd444
hehe

Gość gość
Racja, niektóre to są bardziej dumne od lekarzy

Gość gość
bo z lekarzami maja romaanse

Gość gość
pielęgniarki zarabiają kokosy,nauczyciele tez i jeszcze się obijają....Polacy wszystko wiedzą najlepiej ,a tak naprawdę nic nie wiedzą ,skoro mają tak dobrze ,to trzeba bylo zostac pielęgniarką ,albo nauczycielką,albo połozną....,ciekawe jakbyś śpiewała.