Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można iśc na impreze albo do klubu

Polecane posty

Gość gość

samemu jak sie nie ma z kim? czy głupio i to niebezpieczne?

Gość gość
No pewnie,że można :) Pytanie tylko czy będziesz się dobrze czuła , nie każdy czuł by się w takiej sytuacji dobrze ;) Ale idz , poznasz na pewno fajnych ludzi jeśli tacy tam będą :D

Gość gość
a czemu ma sie nie czuć dobrze? co miałaś na mysli?

Gość plebSS
odrazu widać jak taka tańczy na parkiecie z torebką :P

Gość gościuwas
up

Nie widuję w klubie samotnych dziewczyn ,zawsze raczej w grupach,co najmniej duety.Tak jest nie tylko radośniej ale i bezpieczniej.

Gość Gogo siedlce
Samemu jest kiepawo poszedłem kiedys sam i czułem się głupio!

Gość jooola90
Ja kiexys poszlam w miasto sama bo wtedy nikogo nie znalam dopiero co sie przeprowadzilam. Poszlam do klubu kupilam drinka, potanczylam troche niesowjo sie czulam ale postanowilam sie nie przejmowac i zaraz z jakas grupoka tanczylam a z druga sie zgralam i jak zmieniali klub to i mnie uwzglednili, nie upijalam sie bo wiadomo ludzi nie znam ale cel byl taki by potanczyc nie siedziec w domu, w pewnym momencie postanowilam wrocic do domu bylo juz pozno/wczesnie plus jeden chlopak z grupy byl chyba zazdrosny ze sie z nim nie bawie i szepnal mi do ucha jakies chamskie zdanie, debil, wszys y mowili zebym zostala ale juz bylo pozno i ten debil pijany. Wiec taxi i do domku. Ogolnie jak mowilam wszystkim ze jestem sama to byli otwarci i proponowali wspolna zabawe. Polecam!

Gość jooola90
Proponuje ubrac sie stosownie, imprezowo ale nieprzesadnie. Powiem Wam ze fajna przygoda, w pewien sposob to wyzwanie, jest sie poza sfera komfortu. Palacze zawsze moga zagadac drugiego o zapalniczke a potem pogadac.