Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO CO WRZUCACE FOTY SWOICH DZIECI DOMOW SAMOCHODOW NA FACEBOOKA

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem po co? chyba z proznosci:D ja mam sie czym pochwalic, ale w zyciu mi nie przyszlo do glowy by wstawiac zdjecia mojego "majatku" wiecie,ze rozni ludzie siedza na necie, nie boicie się???

Gość gość
chęć pochwalenia się jest większa niż obawy :D

Gość gość
Zeby takie glaby jak ty mialy o czym gadac z braku bardziej wartosciowych zajec :)

Gość gość
Masz czym u sie nie chwalisz? To chyba Polka ńie jesteś

Gość gość
Jeśli chodzi o dom i samochód to też nie rozumiem. Ale w wrzucaniu zdjęć dziecka nie widzę nic złego

Gość gość
no jestem Polka, ale balabym sie wrzucac zdjec przedstawiających dobytek, swoje dzieci... moze jakas dziwna jestem:D

Gość gość
Ja nie wrzucam żadnych zdjęć, Ci, którzy mnie znają wiedzą gdzie i z kim mieszkam, reszcie te informacje niepotrzebne.

Gość gość
znajoma dopiero co sie przeprowadziła juz fota z kazdego profilu nowego domu, oczywiscie zachaczajac o pol samochodu:D, full makijaż, którego na co dzień nie nosi, no pokazówka jak nic:D nie jestem zazdrosna, naprawdę, bo mam w zyciu lepiej od niej, ale chodzi mi oto w jakim celu ludzie to robią?

Gość gość
ja nie mam konta na FB wiec nawet nie wiem co ludzie pokazuja

Gość gość
Bo sie chcą pochwalić normalne

Gość gość
a mnie wkurza wrzucanie miliona zdjęć swoich słodziutkich dzieci....no masakra jak to widze od razu przwijam w dół...

Gość gość
ja tez nie mam konta na fb, ale czasem przez meza konto wchodze, a raczej on mi pokazuje nowo dodane foty "znajomych" i konamy nieraz ze smiechu ................ ale powiem wam,ze ci co zawsze mieli dobrze w zyciu nie maja parcia na pokazowki, bo sa przyzwyczajeni do pewnych standarow ale najbardziej rozwalila mnie fota naszej znajomej, ktora wstawia zdj, bok domu swojego kochasia, niby,ze jej:D i jego auto,ktorym ona jeżdzi, ludzie to maja nayebane w głowkach, a dziewczyna 35lat

Gość gość
Ja też tego nie rozumiem, szczególnie potępiam rodziców, którzy wrzucają zdjęcia swoich dzieci, są dla mnie kompletnie głupi. W Internecie nic nie ginie, pamiętajcie.

Gość gość
ci co tak robią to po prostu chcą się dowartościować i lepiej poczuć ze swoim sukcesem, nikt nie zachwyca się w realu to może w necie ktoś pozazdrości....to sa kompleksy i nic innego

Gość gość
no dla szpanu przeciez

Gość gość
Dziecka aby się pochwalić

Gość gość
ale czym?, jak niektóre dzieci są wręcz okropne:D

Gość kassss878888888
a co w tym złego?

Gość gość
ja nic nie wrzucam, dobrzy znajomi wiedza jak mieszkam, czym jeżdzę i nie musze sie tym chwalic pseudoznajomym:D

Gość gość
Mój Boże... jakie trudne pytanie! W jakim celu to robią... to chyba jasne. Pochwalić się.. Od razu mówię, że sama tak nie robię, ale po co rozmawiać o tak oczywistych rzeczach.

Gość gość
ja wrzucam, bo mam co wrzucać, jak ma się z******ty luksusowy dom, kilka wypasionych fur, 5x w roku jeżdże na egzotyczne wakacje a to dominikana, Tajlandia, Zambia czy inne cuda to dlaczego mam się tym nie chwalić? wrzucam foty z wakacji, z imprez domowych itp. :) :P I wiem, ze po drugiej str monitora siedzi taka dźunia i jezyk ma do podłogi wywinięty a póżniej zakłada głupie tematy na kafe z zazdrości ;)

Gość gość
heheh, fajne masz marzenia biedaczko:D

Gość gość
Wiecie co.. fb to spolecznosc, taka sama jak ta ze swiata realnego. Ludzie maja rozne upodobania i trzeba sobie po prostu z tym radzic. Czy to taki wielki problem zyciowy, ze ktos dal zdjecie dziecka na fb? Trzeba sie swoim zalem podzielic na forum? To tak jakbym w autobusie spotkala dziewczyne z rozowymi wlosami a potem wylewala swoje zale kazdemu kogo spotkam o jej beznadziejnym guscie.

Gość gość
I jeszcze zdjęcia potraw.. np. swojego obiadu.. i sweet focie w kiblu z telefonem w ręku przy lustrze..masakra.

Gość gość
właśnie fajnie że wrzucają, bo można poznać kto jaki jest, fejs prawdę c***owie :D, ja co do kilku osób to się zawiodlam ;)

Gość gość
ale chyba ktos nie zrozumiał o co autoce chodzi:) x x O bezpieczeństwo swojej rodziny a nie pokazywanie się:) pomyśl trochę

Gość gość
Z tym bezpieczenstwem to racja. Nie wiadomo kogo mamy w znajomych, nie mowiac juz o osobach, ktore udostepniaja zdjecia calemu swiatu :P Do zdjec pod pieknymi domami brakuje tylko: "Lecę na Hawaje z całą rodziną, nie bedzie nas przez miesiąc"

Gość gość
albo wrzucanie informacji o aktualnym miejscu zatrudnienia, zwlaszcza jesli jest to mala miejscowosc i mozna je latwo znalezc, tez nie za madre

Gość gość
no wlasnie, tego dotyczy temat, a nie ze ktos nie ma sie czym pochwalic i z zazdrości temat zaklada:D no ale mamuski z kafe z tego znane,ze sobie wszystko po swojemu przetłumaczą:D

Gość gość
Zdjęcia dziec***ewnie będę umieszczać, ale nie dużo. Najbardziej mnie dziwi i śmieszy jak ludzie wrzucają zdjęcia usg :D Przegięcie :P Samochodu bym nie sfotografowała, chyba, że przez przypadek by się załapał, ale raczej mało prawdopodobne :P Z mieszkaniem podobnie, jeśli miałabym ładne zdjęcie swoje lub dzieci w domu to czemu nie, ale to my byśmy musieli być na pierwszym planie, nie meble :D