Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solenizantka

Miałam dziś urodziny

Polecane posty

Gość solenizantka

miałam dziś urodziny, dostałam masę życzeń na naszym kochanym portalu społecznościowym (na osi czasu) kilka prywatnych wiadomości, 2 smsy, ani jednego telefonu, ani jednych życzeń składanych na żywo, ani od mamy ani od taty, ani od rodzeństwa. Nie czuję, że mam jakiekolwiek urodziny. O prezencie to już w ogóle nie wspomnę. A piszę o tym bo chu*jowo się czuję.

Gość gram czarnymi
na kafe zawsze mozesz liczyc na bukiecik 🌻🌻🌻 najlepszego :)

Gość gość
Wszystkiego najlepszego. Buziaczki. Sciskam cię cieplutko.

Gość solenizantka
dziękuję :) to bardzo miłe :) przepraszam, że smęcę, to nudny wątek ale kurde rodzice... jadłam z nimi obiad i nic? ja oczywiście nic się nie odzywałam "ej mam dziś urodziny heloł" nic nie mówiłam, zachowywałam się tak jak zawsze, wstałam o tej co zawsze, posprzątałam w domu i nic, nawet czekolady z biedry

Gość Anka98572987486
Moj brat mial wczoraj 25 lat skonczyl zadzwonilam do niego :) daj nr tez moge do Ciebie zadz i zlozyc zycznia

Gość solenizantka
nie chodzi mi o życzenia, wirtualnych życzeń dostałam dużo... chodzi o zanikanie tradycyjnych form składania życzeń, pamięci... a co gorsza o zapominaniu, że owe urodziny się ma

Gość Anka98572987486
Ale co rodzice nie pamietali ?

Gość solenizantka
Ania dziękuję hehe :) i gościu z 00:29 jesteście kochani :) obce osoby są bardziej czułe niż najbliższa rodzina, zakładając ten wątek chciałam zwrócić na to uwagę, też tak macie, może to dziś normalne, że rodzice zapominają o urodzinach dziecka, w końcu pomagają mu często, myślą może to jest prezent na każde urodziny to, że są

Gość solenizantka
nie kretynie, dziękuję za każde otrzymane życzenia, ktoś nie musiał tego robić a zrobił - napisał więc dziekuję ale nie założyłam tego wątku po to.